Jännittävä sisustustyyli makuuhuoneessa

Jännittävä sisustustyyli makuuhuoneessa

Makuuhuone on intiimi, yksilöllinen paikka ja kotona oltaessa siellä vietetään luultavasti suurin osa vuorokauden tunneista. Niinpä myös makuuhuoneen sisustustyyli herättää helposti tunteita. Tämä kävi ilmi myös aikaisemman artikkelimme kohdalla, jossa pohdittiin sitä, miten värit vaikuttavat yöuneen.

Toisessa aikaisemmassa kirjoituksessamme todettiin, että viileä makuuhuone parantaa yöunta. Makuuhuoneen lämpötilan onkin oltava noin kaksi astetta viileämpi verrattuna muihin huoneisiin. Parhaan lämpötilan on sanottu olevan 18°C. Yksi syy tähän on, että peitto lämmittää. Peitto eristää myös lämpöä: ihminen tuottaa nukkuessaan noin 50 W ja lämmön täytyy haihtua jollain tavalla. Peiton alla ihmisen lämpö haihtuu eniten päästä ja koska keho on peiton alla, se ei tuota lämpöä. Me voimme paremmin, jos pään ihon lämpötila ei ylitä 30 °C. Tällöin emme tunne lämpökuormaa ja nukumme paremmin viileämmässä huoneessa.

Uusi sisustustyyli radiaattoreilla

Muotoilija ja taiteilija Kristin Erséus sai haasteen yhdistää muotoilua ja lämmittimiä. Hänen tehtäväkseen tuli maalata kuvio Purmon makuuhuoneisiin tarkoitetun sileän patterin pintaan. Kristinin työ tapahtuu hänen studiossaan Göteborgin keskustassa. Sama studio toimii myös hänen töidensä esittelytilana. Tuotteita voi ostaa myös jälleenmyyjiltä ympäri Ruotsia, ja kohta muistakin maista.

– Minulle patteri on ollut vain lämmitin, joka kontrolloi huoneen lämpötilaa, kun ulkona on kylmä. Lähinnä siis mitäänsanomattomia peltilevyjä ikkunan lähellä tai alla, Kristin toteaa.

Cleverheating tekee yhteistyötä Kristin Erséuksen kanssa antaakseen makuuhuoneen remontoijille ja talonrakentajille inspiraatiota löytää oma sisustustyylinsä. Ideana on myös korostaa pattereiden roolia sisustamisessa. Kristinin upeat maalaukset ja mielenkiintoiset muotoilut ovat näkyvillä #purmoart –tilaisuudessa Mall of Scandinaviassa Tukholmassa 16.-18. syyskuuta 2016.

Kristinin erikoinen sisustustyyli näkyy syksyllä yhdellä Purmoradiaattorilla. Lopputulos näytetään #purmoart tapahtumalla Tukholmassa, Mall of Scandinavian tavaratalossa.
Kristinin mielenkiintoinen sisustustyyli näkyy syksyllä myös yhdessä Purmon patterissa ja lopputulos on nähtävissä #purmoart -tapahtumassa Tukholmassa, Mall of Scandinavian tavaratalossa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply