Kylpyhuoneremontti – Älä unohda näitä

Kylpyhuoneremontti – Älä unohda näitä

Kylpyhuoneremontti on aina aikaa vievä ja haastava remontti, mutta lopulta työ palkitaan. Kokemuksemme mukaan kylpyhuoneremontissa on muutama erityinen sudenkuoppa.

1. Vaihda lämpöpatterit kylpyhuoneremontin yhteydessä

Moni jättää remontissa vanhan lämpöpatterin paikoilleen. Kaikki muu on uutta, kuten kaapit, hanat, suihku, wc-pönttö, seinä- ja lattialaatat, mutta uudet kaakelit laitetaan paikoilleen hankalasti vanhan patterin taakse taiteillen. Miksei samalla kannattaisi vaihtaa myös lämpöpatteri uuteen? Ota asia puheeksi asentajan kanssa.

2. Mieti toimivuutta ja värejä

Jos olet päättänyt vaihtaa lämpöpatterin, vaihda se johonkin uudenlaiseen malliin. Valitse upea värillinen patteri tai esimerkiksi patteri jossa on sileä pinta, koska ne eivät ole juurikaan tavallisia pattereita kalliimpia. Inspiroidu uusien patterimallien kuvista ja käy tutustumassa tuotteisiin esittelytiloissamme.

3. Hyödynnä lattialämmitystä kylpyhuoneessa

Vesikiertoinen tai sähköinen lattialämmitys on hyvä vaihtoehto kylpyhuoneisiin joissa lattialle roiskuu usein vettä. Jotkut asentajat väittävät, että märkätilojen lattialaattojen alle on ehdottomasti asennettava lattialämmitys. Lattialämmityksestä on etua kylpyhuoneessa, mutta toimivan kylpyhuoneen voi toki rakentaa myös ilman lattialämmitystä.

En handdukstork kan kombineras med golvvärme i badrummet.
Pyyhekuivain voidaan yhdistää kylpyhuoneessa lattialämmitykseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply