Olisiko aika päivittää lämmitysjärjestelmä itse?

Olisiko aika päivittää lämmitysjärjestelmä itse?

Kevät on täällä ja kohta on kesä! Nyt on loistava tilaisuus päivittää lämmitysjärjestelmä, kun lämmitystä ei tarvita ympärivuorokauden.

Nyt sinulla on mahdollisuus asentaa tämä kaikki itse!

Onko sinulla ilmalämpöpumppu ja olet hankkimassa rinnalle uudet sähkölämmittimet?

Ilmalämpöpumpun tuottama lämminilma ei välttämättä  riitä jokaisessa huoneessa jolloin sähkölämmittimillä voidaan asettaa haluttu lämpötila huoneeseen ja näin säilyttää miellyttävä asumismukavuus.  Ilmalämpöpumppu ei yksin ole ainut ja oikea asunnon lämmönlähde vaan sillä on hyvä olla varmistus ja siinä YALI sähkölämmittimet ovat oikea valinta nopean ja tarkan termostaatin reagoinnin ansiosta. Termostaatti reagoi 0,2 asteen lämpötilamuutoksiin. Tämän johdosta sähkölämpöpatterit ja ilmalämpöpumppu tukevat toinen toisiaan.

Onko sinulla ”vanhoja” sähkölämmittimiä, joissa on bi-metalli-termostaatti?

Korvaa vanhat energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä kasvisöljytäyteisillä  YALI-sähkölämmittimillä, jotka antavat miellyttävän ja tasaisen lämmön.

YALI kaapelisarja

YALI lämmittimet ovat normaalisti tarkoitettu kiinteän asennukseen jonka saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja, mutta pistotulpallisella lisävarustekaapelisarjamme avulla voit tehdä tämän helposti itse. Kaapelisarja on pistotulpallinen kytkentäkaapeli, jonka toisessa päässä on maadoitettu pistotulppa ja toisessa päässä 5 napainen riviliitin, joka sopii lämmittimessä kiinteänä olevaan vastakkaiseen 5 napaiseen kytkentäkaapeliin ainoastaan oikeinpäin asennettuna. Tämä mahdollistaa lämmittimen asennuksen itse maadoitettuun pistorasiaan, kun noudatat käyttöohjeita huolellisesti.

Cable kit

 

Helppo ja nopea asennus  4:ssä vaiheessa

1. Asenna kannakkeet seinälle
2. Kiinnitä kaapelien 5 napaiset riviliittimet yhteen (käy vain yhdessä asennossa)
3. Nosta Yali-lämmitin kannakkeille seinälle (kannakkeet sisältyy patteritoimitukseen)
4. Laita pistoke pistorasiaan

LVI-kaapelisarja sopii Yali Comfort, Yali Digital, Yali Parada, Yali Ramo pattereiden 230 V malleihin.

 

Haluatko etäohjata sähkölämmityspattereita ?

Sähkölämmittäjät kokevat täysin uudenlaista mukavuutta, sillä Yali lämmittimiä voi säätää uudella tavalla langattoman lähiverkon avulla. Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tullessa ei tarvitse enää kärsiä viileydestä sillä Yali Digital-, Parada- , Ramo- , Epok ja Tamari lämmitystä voi kaukosäätää kotona ohjaimen Tempco E3:n avulla ja etänä mobiililaitteella kun wifi yhteys on käytössä. Kodin voi asettaa lämpiämään juuri oikeaan aikaan. Tämä sisätilojen lämmittämisen innovaatio auttaa lämmittämään mukavasti ja energiatehokkaasti todellisen lämmöntarpeen mukaan.

 

>> Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjän

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply