Nevis – Purmon uusi pyyhekuivain

Nevis – Purmon uusi pyyhekuivain

Purmo esittelee Pohjoismaissa nyt uuden, minimalistisen pyyhekuivaimen. Purmo Nevis on kehitetty erityisesti helpottamaan asentajan työtä mahdollisimman joustavan ja yksinkertaisen asennuksen avulla – mittaa konsolin sijainti, poraa seinäyksikkö paikalleen ja ripusta kuivuri paikalleen.

Kromattu Purmo Nevis on saatavilla kolmella eri korkeusvaihtoehdolla: 772, 952 ja 1132 mm. Leveys on 500 mm. Kuivaimeen mahtuu monta pyyhettä sen harvaan aseteltujen osien ansiosta. Jopa piilossa olevat, miellyttävästi muotoillut kiinnikkeet antavat tilaa pyyhkeille. Nevis on yksinkertainen ja puhdastyylinen pyyhekuivain, jonka voi hyvin yhdistää lattialämmitykseen, sillä sitä ei ole tarkoitettu huoneen lämmittämiseen. Kromatun pinnan ja harvaan aseteltujen putkien ansiosta tämä pyyhekuivain antaa lämpöä ainoastaan pyyhkeiden kuivattamista varten.

Putkien vetäminen käy kätevästi Purmon yksitieventtiilin avulla. Nevis on myös saatavilla sähkövastuksella. Sähköpatruuna PURMO EO3-300 W, LVI-nro: 5530851, toimii pistokkeella. Mixed versiossa sähköpatruuna toimii lisävarusteena lämmitysjärjestelmässä.

Nevis on CE-merkitty, ja sillä on 10 vuoden takuu (sähköosien takuu on 2 vuotta).

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply