Makuuhuoneen sähköpatteri sisutuksessa

Makuuhuoneen sähköpatteri sisutuksessa

Makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, paikka mukavuudelle ja rentoutumiselle. Makuuhuoneen lämpötilan tulisi olla noin kaksi astetta alhaisempi kuin muissa huoneissa ja optimaalisen lämpötilan nukkumiselle sanotaan olevan noin 18°C. Sopivat ilmasto-olosuhteet eli tässä tapauksessa oikea lämpötila ja riittävä ilmankosteus vaikuttavat positiivisesti hyvinvointiin ja mahdollistavat levollisen unen. Makuuhuoneen sähköpatteri toimii optimaalisesti yöalennuksen avulla ja varmistaa siten että lämpötila pysyy oikealla ja toivotulla tasolla.

Purmon sähköpatterit ja Thermosoft 2.0 makuuhuoneeseen

Purmon Yali Digital ja Yali Comfort ovat hyviä esimerkkejä kustannustehokkaista öljytäytteisistä makuuhuoneen sähköpattereista. Ympäristöystävällinen kasviöljy varmistaa käyttömukavuuden ilmaan pistäviä hajuja tai palavaa pölyä. Lisäksi niissä on moderni elektroninen termostaatti, joka pitää lämmön 0,2 asteen tarkkuudella asetetussa lämpötilassa. Mukavuuden ja hyvien yöunien lisäksi tämä ominaisuus alentaa energiakustannuksia. Vanhoissa sähköpattereissa vastaava hystereesi voi olla jopa 6 astetta. Energiansäästö näiden kahden ääripään välillä voi olla jopa 20 % ja lisäksi yöunet häiriintyvät helposti liian suuresta sisälämpötilan vaihtelusta. Purmon ainutlaatuinen Thermosoft 2.0 -konsepti koostuu näistä kahdesta ominaisuudesta: pehmeästä lämmöstä ja 0,2 asteen tarkkuudella toimivasta lämmönsäädöstä.

Yali Comfort makuuhuoneen sisustuksessa

Yali Comfort on oikea valinta kodin lämmittämiseen uudis- ja korjausrakentamiskohteissa. Elektroninen termostaatti, analogiset säädöt sekä lämpötilan ja toimintatilan valitsimet auttavat käyttäjää säätämään tämän perustason sähköpatterin toimintoja helposti. Etupaneelin suurimmaksi lämpötilaksi voidaan valita 60, 75 tai 90 ˚C. Sähköpatteri voidaan yhdistää ulkoiseen ohjauskelloon johdolla. Yali Comfort on monipuolinen sähköpatteri ja saatavana 250–1500 watin tehoisena sekä 300 ja 500 mm:n korkuisena.

Makuhuoneen sisustaminen Yali Digitalilla

Yali Digital on muotoilultaan klassinen sähköpatteri ja siinä on uusia ja moderneja toimintoja. Yali Digital tarjoaa erinomaisen lämpötilasäädön selkeällä digitaalisella näytöllä joka on patterin sivupaneelissa. Lisävarusteena saa kosketus­näytön, joka voidaan helposti liittää Wifi-verkkoon. Sähköpatteri voidaan liittää myös kiinteään tai johdottomaan ohjaukseen. Yali Digital on helposti päivitettävissä uusien toimintojen kehittyessä. Patterissa on käytännöllinen tuuletusohjelma. Jos lämpötila alenee tietyn määrän 30 minuutin kuluessa, on Yali Digital ohjelmoitu toimimaan niin kuin ikkuna olisi auki ja patteri menee pois päältä.Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus makuuhuoneessa, jota usein tuuletetaan, jotta saadaan raikasta ilmaa ennen nukkumaanmenoa. Erilliset lämpötilasäädöt etu- ja taka­paneelille ovat mahdollisia tuplapaneelimallissa, joka takaa entistä energiatehokkaampaa toimintaa. Yali Digital on saatavana myös tasaisella etupaneelilla (Parada ja Ramo).

Tutustu myös muihin Purmon tyylikkäisiin lämmitysratkaisuihin ja ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.

Yali Digital, makuuhuoneen sähköpatteri
Yali Digital on moderneilla toiminnoilla varustettu perinteinen sähköpatteri.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply