Vesikiertoiset lämmittimet – parhaat mallit 2016

Vesikiertoiset lämmittimet – parhaat mallit 2016

Vesikiertoiset lämmittimet, eli vettä sisältävät ja keskuslämmitykseen kytketyt patterit ovat suosittu lämmitysmuoto. Nykyään niitä onkin saatavilla erilaisina malleina ja monilla ominaisuuksilla varustettuna. Silti liian usein sitä näkee, että tavallinen vaakamallin patteri on asennettu pystyasentoon esimerkiksi rappukäytävässä tai muussa vastaavassa ahtaassa tilassa. Näin menettelemällä nimittäin patterin teho pienenee jopa 50 %, koska lämpöä ylös vievä konvektoripelti joutuu väärään asentoon. Mikäli patteri on vielä kytketty yläosastaan, huononee tilanne entisestään.

Kapeisiin seiniin tulisikin aina asentaa pystysuuntainen patteri, niissä kun on pystysuora konvektoripelti patterin takana tai sisällä. Esimerkiksi Faro V –mallin muotoiltu etupaneeli korostaa ylöspäin suuntautuvia linjoja, samalla kun kaarevat kylkipaneelit antavat sille puhdaslinjaisen ulkonäön kaikista suunnista. Patteri on saatavilla 1500 mm korkeudesta ja 300 mm leveydestä lähtien. Kos V puolestaan on samankaltainen design-patteri sileällä etupaneelilla. Molempia on saatavilla jopa 71 eri värillä.

Jos mieluummin haluaa perinteisen patterin, voi Vertical olla edullinen valinta. Kyseinen malli on käytännöllinen ratkaisu, joka sopii myös pieniin tiloihin. Tehokkuus ja tehokkuuden hinta ovat samalla linjalla perinteisten paneeliradiaattorien kanssa. Kannattaa myös pitää mielessä, että Purmon kaikilla tuotteilla on 10 vuoden takuu!

Vesikiertoinen lämmitin Kos V piilotetulla liitännällä.
Vesikiertoinen lämmitin Kos V piilotetulla liitännällä.

Pystysuuntaiset vesikiertoiset lämmittimet sähköliitäntään

Jos tarvitset pystysuuntaisen patterin, mutta sinulla ei ole vesikiertoista keskuslämmitysjärjestelmää, on mahdollista valita myös pystysuuntainen sähköpatteri. Esimerkiksi Yali GV on normaali patteri, joka on varustettu langattomalla elektronisella termostaatilla ja digitaalinäytöllä. Yhdellä termostaatilla voi etäohjata yhtä tai useampaa samassa tilassa olevaa Yali GV lämmitintä.

Design-patterit Langila ja Sanbe parantaa kaikkien huoneiden sisustusta. Molemmat sisustuslämmittimet näyttävät erittäin hyviltä standardin värisenä, valkoisena. Jos kuitenkin haluat enemmän väriä omaan tyyliin, meillä on monta eri väriä, joista voit valita juuri oman tyylisen lämmittimen. Metalliset värit, tai mieluummin perusvärejä? Kyllä onnistuu!

Yali V on pystysuorainen sähköinen nesteellä täytetty radiaattori. Lämpösäteily on mukava ja sopiva.
Yali GV on pystysuorainen sähköinen nesteellä täytetty radiaattori. Lämpösäteily on mukava ja sopiva.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply