Tietoa meistä

Tietoa meistä

Cleverheating.fi-sivustolta löydät ideoita ja tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, pattereista ja lattialämmityksestä. Inspiroidu esimerkiksi tyylikkäistä design-pattereista, joita on saatavilla kodin jokaiseen huoneeseen tai löydä lisätietoa sähkölämmityksestä ja vesikiertoisesta lämmittämisestä. Lämpöasiantuntijamme vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua löytämään kotiisi sopivan lämmitysratkaisun.

Cleaver Heating tarjoaa nimensä mukaisesti älykkäitä lämmitysratkaisuja. Älykäs lämmitysratkaisu on kaunis katsella ja sulautuu luontevasti sisustukseen, mutta toki kyse ei ole vain kauneudesta. Lämmityksen suunnittelua ei välttämättä tule niin ajateltua, vaikka lämmityksellä on suuri vaikutus siihen, että olo tuntuu kotoisalta. Huoneen lämpötila ja lämmityksen ja jäähdytyksen tasapaino vaikuttavat viihtyvyyteemme merkittävästi. Myös hyvällä ilmanvahdolla on suuri merkitys viihtyvyyteemme. Sähkö– ja vesikiertoisten pattereiden sekä lattialämmityksen asiantuntijat Purmo auttavat löytämään juuri sinun kotiisi ja tilaasi sopivan ratkaisun. Älykäs lämmittäminen on yksinkertaista.

 

meistä - Purmo LVI

Nykyään Purmo tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisena lämpöpatterimerkkinä. Tarina alkoi vuonna 1953 kun kolme suomalaista yrittäjää avasi työpajan pienessä Purmon kylässä Pietarsaaressa. Aluksi yritys valmisti vannesahoja. Kolme vuotta myöhemmin liiketoiminta siirrettiin Pietarsaareen ja toiminta laajeni puutahakalusteiden valmistukseen, lumitöihin ja maatalouteen. Loppuvuodesta 1950 Purmo-merkki oli jo vakiintunut ja yritys jatkoi kasvuaan hankkimalla omistukseensa pienen patteritehtaan, jonka nimi oli Teerijärven Lämpö. Tämä oli ensimmäinen askel Purmolle matkalla maailman suurimmaksi lämmityslaitteiden valmistajaksi. Nyt Purmo on maailman suurin lämmityslaitteiden valmistaja ja yrityksessä työskentelee yli 4000 työntekijää, jotka valmistavat yli 8 miljoonaa patteria vuosittain. 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara