Sopiva lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen

Sopiva lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on tärkeää pitää lämpimänä, sillä suihkun tarve voi tulla yllättäenkin ja silloin tilan on oltava valmiina käyttöön. Voi nimittäin olla, että pitkän työpäivän jälkeen haluat päästä rentouttavaan kylpyyn. Kylpyhuone on yksinkertaisesti paikka, jossa mukavuus ei ole neuvottelukysymys. Joten kuinka valita kylpyhuoneeseen oikea lämmitysjärjestelmä?

Kylpyhuone on yksi kodin käytetyimpiä huoneita. Jokapäiväisen käytön ohella se on ainoa huone jonka lattia altistuu säännöllisesti vedelle ja kosteuden tiivistymisestä aiheutuneelle lämmölle. Lattialämmitys on hyvä ratkaisu tähän ongelmaan. Lattialämmitys kuivattaa veden nopeasti ja pitää kylpyhuoneen lattian mukavan lämpimänä. Keraaminen pinta tuntuu koskettaessa kylmältä, minkä vuoksi märkätiloissa pintojen lämmitys nostaa mukavuutta merkittävästi. Jos haluat kylpyhuoneeseen ehdotonta luksusta, yhdistä lattialämmitys tyylikkääseen pyyhekuivaimeen.

Pyyhekuivain on käytännöllinen lisävaruste, joka osoittaa nopeasti arvonsa arjessa ja tuo kylpyhuoneeseen lisää viihtyvyyttä. Näppärä sisustaja tiedostaa myös pyyhekuivaimen arvon eleganttina sisustusyksityiskohtana. Pidätkö enemmän minimalistisista, selkeistä linjoista vai klassisen pyöristetyistä malleista? Tuleeko pyyhekuivain suuren perheen käyttöön vai asennetaanko se vierashuoneeseen?

Sen lisäksi, että perheen pyyhkeet ovat aina ihanan lämpimiä, pyyhekuivain on suunniteltu täyttämään korkeat laatu- ja toiminallisuusvaatimukset. Purmo kylpyhuoneen pyyhekuivaimet voidaan kytkeä mallista riippuen esimerkiksi vesikeskuslämmitysjärjestelmään, kun taas Purmo tarjoaa laajan valikoiman sähkökäyttöisiä pyyhekuivaimia.

Vesikiertoiset pyyhekuivaimet – Lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen

Purmon vesikiertoiset pyyhekuivaimet voidaan liittää suoraan vesikeskuslämmitysjärjestelmään. Monessa tapauksessa pyyhekuivain täyttää kylpyhuoneen lämmöntarpeet kokonaan. Lisävarusteena on sähköpatruuna, 300-600 W, sekä yksitieventtiili, joka mahdollistaa 1-putki- tai 2-putkijärjestelmän kytkennät.

Jotkut Purmon vesikiertoisista pyyhekuivaimista on varustettu sähkövastuksilla. Sähkövastus toimii joko kiinteällä asennuksella tai pistokkeella. Kaikki sähköasennukset tulee suorittaa valtuutetulla sähköasentajalla. Monet malleista on saatavilla sähköisenä, mutta tarjolla on myös yhdistelmäjärjestelmiä, jolloin sähkövastus toimii kiertovesijärjestelmän lisävarusteena. Isompi pyyhekuivain on sopiva lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen.

Purmo Andros M lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen
Puhdaslinjainen pyyhekuivain Purmo Andros M

Sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet

Purmon sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet on varustettu lämpösäätimellä, joka pitää huolen, että kuivaimen lämpötila on aina optimaalinen. Osa malleista sisältää ajastimen, jolla pyyhekuivain voidaan säätää päälle 2–8 tunniksi. Heille, jotka haluavat pitää pyyhekuivaimen joko päällä tai suljettuna, löytyy malleja joissa on kätevä virtakytkin. Pyyhekuivain voidaan kytkeä pistotulppaliitännällä suoraan pistorasiaan. Jos kokonaisuudesta halutaan mahdollisimman tyylikäs ja siisti, sähköliitäntä voidaan upottaa seinärakenteeseen. Suosittelemme, että sähköasennukset jätetään alan ammattilaiselle!

Jarl lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen
Jarl on täydellinen valinta kylpyhuoneeseen tai keittiööön, jossa tarvitaan paljon kuivumistilaa. Jarl on varusteltu kätevällä ajastimella.

Lattialämmitys kylpyhuoneeseen?

Lattialämmitys löytyy lähes puolesta uusista vastarakennetuista taloista. Lattialämmitys on täysin huomaamaton ja sen tasainen lämpösäteily tarjoaa miellyttävän pehmeää lämmöntuntua. Lattialämmitys on lähes standardi uusissa rakennuksissa, mutta vanhoissa taloissa asennuksen suhteen kannattaa olla tarkkana. Erityisesti kunnostus- tai remonttitöiden osalta on hyvä pitää mielessä, että rakennuksella täytyy olla riittävästi korkeutta.

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

One Response to Sopiva lämmitysjärjestelmä kylpyhuoneeseen

Leave a reply