Ideoita kylpyhuoneeseen: uudet pyyhekuivaimet

Ideoita kylpyhuoneeseen: uudet pyyhekuivaimet

Tähän aikaan vuodesta moni alkaa miettimään jo joulusiivousta taikka jopa pientä pintaremonttia vielä ennen joulua. Kaikkia korjaaminen ei tosin kiinnosta. Itse tartuin toimeen vuosi sitten ja heitin kahdesta kylpyhuoneestamme pois vanhat patterit ja laitoin tilalle uudet pyyhekuivaimet. Juuri sopivasti jouluksi.

Uudella pyyhekuivaimella uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

Pyyhekuivain on kylpyhuoneessa monella tapaa hyödyksi. Tärkeintä on tietenkin se, että se kuivaa ja lämmittää pyyhkeesi. Kosteat pyyhkeet keräävät helposti likaa ja bakteereita, joten mitä kuivempina pyyhkeet pysyvät, sitä raikkaammilta ne tuntuvat.

Jos valitaan hieman suurempi pyyhekuivain, joka on lakattu (ei kromattu), voidaan sillä kattaa myös pienen kylpyhuoneen lämmitystarve, sillä lakattu väri mahdollistaa jopa 35% suuremman lämmönluovutuksen sekä säteily- että konvektiolämpön. Näin ollen muuta lämmitysratkaisua ei tarvita. Lisäksi kylpyhuoneen lämpötilan haluaa usein olevan muutaman asteen korkeampi kuin muissa huoneissa jo siitäkin syystä, että kylpyhuoneessa oleskellaan usein kevyemmin pukeutuneena. Pehmeä matto kylpyhuoneessa auttaa pitämään jalat lämpiminä, mutta niin tekee myös lattialämmitys, joka lisäksi kuivattaa kostean lattian. Korkeampi pyyhekuivain luovuttaa lämpöä tasaisesti koko vartalolle ja siksi sen lähistöllä onkin mukavan rentouttavaa tehdä aamu- ja ilta-askareita.

Mikäli sinulla on jo valmiiksi jonkinlaisia ideoita kylpyhuoneeseen, niin kannattaa pitää mielessä, että pyyhekuivaimeen voit valita värin 70 trendikkäästä vaihtoehdosta.

Badrumsinspiration med Leros
Inspiraatiota kylpyhuoneeseen: Leros-pyyhekuivain valkoisena (RAL 9016).

 

Badrumsinspiration med Leros
Purmon Leros-pyyhekuivain näyttää upealta myös mustana.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply