Värikkäät pyyhekuivaimet

Värikkäät pyyhekuivaimet

Uusi pyyhekuivain antaa kylpyhuoneelle aivan uuden ilmeen. Esimerkiksi Purmon kromattu Flores on klassisen tyylikäs valinta. Lisää ilmettä kylpyhuoneeseen saat valitsemalla värillisen pyyhekuivaimen. Väristä riippumatta parasta on kuitenkin se, että saat ihanaa lämpöä ja lisää mukavuutta kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneessa pitää olla tarpeeksi lämmintä, eikä normaali 20-22 ° C huonelämpötila ole yleensä riittävä. Täydellinen kylpyhuoneen lämpötila on 24 ° C ja siihen päästään parhaiten patterin ja lattialämmityksen yhdistelmällä. Vaikka kylpyhuoneen lämpöpatteri lämmittää nopeasti ja kuivaa samalla pyyhkeet,  niin lattialämmitys sen lisänä takaa tasaisen ja mukavan lämmön, joka pitää jalat lämpiminä ja lattiat kuivina.

Flores-sarjan pyyhekuivaimet lämmittävät mukavasti ja kuivaavat samalla pyyhkeet tehokkaasti. Lämpöpattereita on saatavilla useita eri kokoja ja suoria tai kaarevia malleja. Suora Flores vie niin vähän tilaa, että se sopii hyvin myös pieneen kylpyhuoneeseen. Jos kylpyhuoneesi on isompi, valitse kaareva Flores C jossa on runsaasti tilaa pyyhkeille.

Flores C Chrome - pyyhekuivaimet
Flores C Chrome on kaareva ja siinä on runsaasti tilaa pyyhkeille.

Flores pyyhekuivaimia on saatavana kolmea eri korkeutta ja pienimmät mallit ovat 500 mm leveitä. Korkeimman pyyhekuivaimen leveys on 600 mm. Vakiovärit ovat kromi (CH) ja valkoinen, mutta Floresia on saatavilla myös yli 70 eri väriä. Väri antaa klassisen elegantille kuivaimelle luonnetta ja on näkyvä sisustuselementti. Ylimmässä kuvassa näkyvä Floresin väri Pigeon Blue näyttää upealta ja lämmittää samalla nopeasti ja mukavasti.

Flores-sarjan pyyhekuivaimilla on 10 vuoden takuu ja niiden hinnat alkavat n. 170 eurosta.

Purmon jälleenmyyjät löydät täältä >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply