Designhuonekalut tekevät vaikutuksen

Designhuonekalut tekevät vaikutuksen

Designhuonekalut on käsite, jonka useimmat yhdistävät sellaisiin designklassikoihin kuin Arne Jacobsenin Muurahais-tuoli, Seiska-tuoli tai Egg-tuoli. Mieleen voi helposti tulla myös juuri nyt suosittu, saksalaissyntyisen Ludwig Mies van der Rohen suunnittelema, Barcelona-tuoli. Nykyään designhuonekaluja voi hankkia myös suhteellisen edullisesti ja monilta suurilta ketjuilta löytyy oma versionsa klassisista designhuonekaluista. Aitoja ja alkuperäisiä halajavien täytyy sen sijaan kääntyä antiikkikauppiaiden tai huutokauppojen puoleen. Toki myös kirpputoreilta ja secondhand-myymälöistä voi edelleen tehdä yllättävän hyviä löytöjä. Designhuonekalut ovat kätevä tapa antaa kodille oma persoonallinen leimansa.

Aalto_Artek_chair

NOJATUOLI ”PAIMIO”. Suunnittelija: Alvar Aalto 1931-32. Lähde: www.artek.fi

Delta on sarja tyylikkäitä desginpattereita vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Delta-sarjan laadukkaille pattereille ominaista on tyylikäs muotoilu sekä optimaalinen käytettävyys. Niiden avulla on helppoa luoda inspiroiva ja uniikki ilme, joka vangitsee katseen tilassa kuin tilassa. Tuotteen tärkein tehtävä on luoda mukava sisäilmasto, mutta samalla se voi tuntua houkuttelevalta ja luoda tilaan tietynlaista luonnetta. Desiginvalikoima on jatkokehitetty ajattoman elegantista Purmo Delta -mallistosta, josta on edelleen saatavilla laaja perusvalikoima.

Delta Bench on penkkipatteri, jonka puhdaslinjaiseen muotoiluun terävät kulmat tuovat hieman särmää. Tämä moderni lämmönlähde soveltuu yhtä hyvin niin kongressikeskuksiin, konserttisaleihin kuin vaikkapa hotelleihin. Delta Bench on itsestäänselvä valinta kun halutaan ilmeikäs tuote tilaan, jossa on korkeat vaatimukset sekä designille että lämmöntuotannolle.

Delta_Bar

Delta Bar on tyylikäs patteripöytä, joka tahdikkaan ulkonäkönsä ansiosta muodostuu luonnolliseksi kohtaamispaikaksi esimerkiksi messukeskuksissa, kahviloissa tai toimistoissa. Lyhesti sanottuna Delta Bar on käytännöllisen tyylikäs lämmönlähde, jolla on kyky luoda miellyttävä sisäilmasto.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply