Minne pyyhekuivain kannattaa sijoittaa?

Minne pyyhekuivain kannattaa sijoittaa?

Remontin yhteydessä halutaan usein asentaa myös uusi pyyhekuivain. Alta löydät vinkkejä siihen, minne pyyhekuivain kannattaa sijoittaa.

Pyyhekuivaimen sijoittaminen kylpyhuoneeseen on yleisin tapa, mutta myös keittiö, kodinhoitohuone ja eteinen ovat yleistymässä hyvinä kuivaimen paikkoina. Kannattaa miettiä myös sitä, kuinka suurelle kuivaimelle on tarvetta. Jos kuivattavana on paljon vaatteita, kannattaa valita suurempi pyyhekuivain. Muria Ti ja Nila Ti ovat pieniä sähköpyyhekuivaimia, jotka sopivat ahtaaseenkin tilaan.

Nila Ti sopii kylpyhuoneeseen ja keittiöön, ja sitä on saatavana valkoisena tai kromattuna. Kaareva Muria Ti luo visuaalisen vaikutelman kylpyhuoneeseen ja siinä on paljon tilaa pyyhkeille. Se on täydellinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin, koska sitä voi kääntää 180 astetta. Myös Muria Ti:tä on saatavana kromattuna tai valkoisena. Molemmissa kuivaimissa on ajastintoiminto, jolla kuivaimen voi ajastaa päälle 2-8 tunniksi tai jatkuvasti päälle ja pois päältä.

Pyyhekuivaimen sijoittaminen seinälle

Pyyhekuivain on kätevä myös suihkun ja kylpyammeen lähellä. Kiinteän pyyhekuivaimen sisäkehys tulisi asentaa alueelle 1, mutta se on sijoitettava niin, että kytkin on sijoitettu alueelle 2 tai 3, kuten kuvassa. Jos käytetään pistoketta, on pyyhekuivain sijoitettava vähintään alueelle 2. Pyyhekuivaimen kytkin tulisi sijoittaa poispäin kylvystä tai suihkusta. Pienin suositeltu mitta pyyhekuivaimen ympäriltä sivulle ja ylöspäin on noin 100 mm. Muista myös, että kuivaimeen on tarkoitus ripustaa vain pyyhkeitä, eikä sitä voi käyttää kahvana. Pyyhekuivaimen alaosa kannattaa sijoittaa vähintään 600 mm:n korkeuteen lattiasta, etteivät pienet lapset pääse satuttamaan siihen itseään.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply