Tyylikäs mustavalkoinen keittiön sisustus

Tyylikäs mustavalkoinen keittiön sisustus

Minimalistinen keittiön sisustus on edelleen suosittua. Johtoajatuksena on “less is more”, mikä näkyy suorina linjoina, vähinä huonekaluina ja avarina pintoina. Lopputuloksena on yksinkertaisen tyylikäs ja siistin oloinen keittiö. Jos keittiön sisustus toteutetaan vielä mustavalkoisena, saadaan kokonaisuuteen aimo annos ajattomuutta. Usein toistuvia teemoja ovat piilossa olevat sisäänrakennetut kodinkoneet, saumattomat tasot ja korkeakiiltoiset lattiat esimerkiksi marmorista. Kontrastien luominen onnistuu käyttämällä korostusvärejä tai geometrisiä muotoja huonekaluissa, kaakeleissa tai tekstiileissä. Lämpimämmän tunnelmasta saa puolestaan lisäämällä keittiön sisustukseen erilaisia luonnonmateriaaleja kuten puuta, messinkiä tai kuparia. Yksi vaihtoehto on tietenkin asentaa käytännöllinen sisustuspatteri, joka tuottaa miellyttävää lämpöä ja mukavuutta koko keittiöön.

Keittiön sisustus designradiaattoreilla

Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja se vaatii luotettavan lämmönlähteen luomaan tilasta viihtyisän ja mukavan. Tämä pystysuuntainen sisustuspatteri on suunniteltu täyttämään keittiön lämmöntarve. Delta Twin omaa pehmeän ja sulavan muotoilun, mikä tekee siitä käytännölisen ja tyylikkään yksityiskohdan keittiön sisustukseen. Siihen voidaan asentaa myös sähköpatruuna, jonka avulla voidaan tarvittaessa ylläpitää ns. mukavuuslämpöä myös lämmityskauden ulkopuolella.

Delta-sarjan tyylikkäät sisustuspatterit soveltuvat vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tunnusomaista näille laadukkaille pattereille on jännittävä muotoilu sekä optimaalinen käytettävyys. Niiden avulla on helppoa luoda inspiroiva ja uniikki ilme, joka vangitsee katseen tilassa kuin tilassa. Tuotteen päätavoitteena on luonnollisesti luoda mukava sisäilmasto, mutta samalla se voi tuntua houkuttelevalta ja luoda tilaan tietynlaista luonnetta. Desiginvalikoima on jatkokehitetty ajattoman elegantista Purmo Delta -mallistosta, josta on edelleen saatavilla laaja perusvalikoima.

Purmo Delta Bar

Purmo-Kos-red-kitchen-modern
Sisustuspatteri Paros on saatavilla useissa sävyissä vahvoista pastelliväreistä himmeämpiin struktuuriväreihin.

Pystysuuntaisen Paros sisustuspatterin sileä pinta jatkuu pehmeitä linjoja mukaillen sivuille ja aina taakse asti. Tämä huomiota herättävä ominaisuus tekee siitä lähes vastustamattoman koskea ja takuuvarman puheenaiheen vaikkapa illanistujaisissa. Lisätarvikkeena saatava ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyheteline tuo käytännöllisen lisän tämän patterin kauniiseen muotoon.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply