Vintage sisustus sähköpattereilla

Vintage sisustus sähköpattereilla

Vintage on englantia ja tarkoittaa sisustusterminä vanhaa tai vanhantyylistä, korkealaatuista tavaraa. Alun perin vintage on peräisin latinankielisestä viinin sadonkorjuuta tarkoittavasta sanasta ja silloin sillä viitattiin vanhempaan, hyvälaatuiseen viiniin. Vintage sisustuksessa vintage käsittää vanhat huonekalut ja muut sisustuselementit, jotka ovat vähintään 25–30 vuotta vanhoja. Tai vaihtoehtoisesti “ajattomia”.

Nykyaikaiset sähköpatterit eivät oikeastaan täytä vaatimuksia, kun kyseessä on vintage sisustus. Ne ovat korkealaatuisia, mutta eivät vanhoja. Vanhat 70- ja 80-lukujen sähköpatterit on usein varustettu bi-metallitermostaateilla, jotka eivät täytä nykyaikaisia energiatehokkuuden vaatimuksia. Uutta sähköpatteria hankkiessa kannattaakin valita malli, jossa on elektroninen termostaatti ja joka voidaan liittää ohjausjärjestelmään. Huomion arvoinen on myös se seikka, että Pohjoismaiden myydyimmät öljytäytteisen ja vesikiertoiset patterit ovat pysyneen samannäköisinä jo pitkälti yli 30 vuotta.

Vintage sisustus ja Purmon sähkölämmittimet

Purmon öljytäytteiset sähkölämmittimet on varustettu elektronisilla termostaateilla ja ne pitävät asetetun lämpötilan 0,2 asteen tarkkuudella. Tällä on positiivisia vaikutuksia niin energiakustannuksiin kuin viihtyvyyteen. Ulkonäöltään Yali-sarja on modernin sileä, joten jos tähtäimessä on vanhempi “vintage-look”, on valinta ehdottomasti Yali Digital. Täysin aitoa vintage patteria emme ole vielä löytäneet, mutta huolimatta siitä, minkä Yali patterin valitset, voit olla varma, että se soveltuu erinomaisesti vintage sisustukseen.

Yali Digital är den mest populära oljefyllda elradiatorn i Sverige.
Yali Digital on erinomainen valinta vintage sisustukseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply