Sisustuspatterit kerrostalossa

Sisustuspatterit kerrostalossa

Sisustuspatterit ovat järkevä investointi. Laaja valikoima takaa, että löydät kodin sisustukseen sopivat patterit, jotka antavat tyylille viimeisen silauksen.

On hyvin yleistä, ettei patteria haluta näkyville, vaan se piilotetaan huonekalujen taakse tai suojataan jotenkin muuten. Harva meistä myöskään kuvailisi vanhaa patteriaan älykkääksi laitteeksi. Lämmön ja tehokkuuden sijaan siitä on lähinnä päänvaivaa ja harmia. Tämän vuoksi tutustuminen Purmon sisustuspattereihin saattaa muuttaa käsityksesi pattereista. Laaja valikoima sisältää monia kiinnostavasti muotoiltuja lämpöpattereita, joissa yhdistyy älykkäät toiminnot sekä upea tyyli.

Mieti huonetta, johon haluaisit hankkia uudet sisustuspatterit. Millaisia huonekaluja siellä on? Millä tyylillä huone kalustettu tai mitä väriskaalaa seinien maalauksessa on hyödynnetty? Sopisiko huoneeseen perinteiset patterit vai uskaltaisiko seinille asentaa jotain värikästä? Voisiko paras vaihtoehto olla tasoon integroitu lämmitin? Olipa sisustus tai tyyli mikä tahansa, Purmolta löytyy takuulla sopiva ratkaisu.

Suurin etu lämpöpattereissa on, että ne sopivat hyvin yhteen lämpöpumppujen kanssa. Hyvät sisustuspatterit estävät kylmän vedon ikkunoista mutta ne myös takaavat, että lämpö on aina tasaisen pehmeää.

Toinen tärkeä etu pattereissa on nopea reagointikyky lämpötilan muutoksiin, kuten huonelämpöä nostava auringon lämpö tai puukäyttöinen takka. Muihin lämmitysmuotoihin verrattuna sisustuspatterit pitävät lämpöhäviöt minimissään, mikä auttaa säästämään energiaa.

Sisustuspatterit ovat lähes huoltovapaita ja niiden elinkaari on kymmeniä vuosia. Patterit valmistetaan 100 prosenttisesti kierrätettävistä materiaaleista.

linosa-towel-warmers-purmo4

Linosa pyyhetelineen muotoilu herättää huomiota. Vaakasuuntaiset ja viistotetut kuivausputket antavat mallille ilmavan ulkonäön. Pystysuuntaiset palkit viimeistellään harjatulla teräksellä tai wengellä. Linosa löytyy eri väreissä. Leveys 504 mm ja korkeus 776 tai 1154 mm. Hinta alkaen 570 €. 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply