Rättipatteri – Katso 4 suosituinta mallia

Rättipatteri – Katso 4 suosituinta mallia

Hyvännäköinen rättipatteri täydentää kylpyhuoneen ja kodin sisustusta. Rättipatteri on näyttävä yksityiskohta, joka lämmittää pyyhkeet ihanan lämpimiksi ja ilmentaa tyyliäsi sisustajana. Katso lista tämän hetken suosituimmista rättipattereista ja inspiroidu!

Rättipatteri – Mallit ja tekniset tiedot

Flores Chrome

Elegantti Flores-mallisto viehättää klassisella muotoilullaan. Esimerkiksi krominvärinen Flores CV –pyyheteline on tyylikäs lisävaruste, joka vie kylpyhuoneen sisutuksen täysin uudelle tasolle. Flores CV löytyy sekä suorilla että kaarevilla teräsputkilla.

Mallit:
Purmo Flores Chrome, FLO CH, FLC CH, FLC M CH (kytketään vesikeskuslämmitysjärjestelmään, saatavilla myös sähkövastuksilla)
Korkeus: 770, 1150, 1430 mm
Leveys: 500, 600 mm
Väri: Kromi
Hinta: Alkaen 430 € sis. ALV

Flores Chrome

Leros

Leros koostuu tiheään järjestetyistä pyöreistä putkista, mikä tekee pyyhetelineestä tehokkaan katseenvangitsijan kylpyhuoneen sisustuksessa. Rättipatteri sisältää enimmillään 22 symmetristä putkea, minkä vuoksi se on täydellinen valinta sisustajalle, joka luottaa selkeisiin ja yksinkertaisiin linjoihin. Valkoisen ja mattamustan lisäksi Leros M on saatavilla monissa eri väreissä sekä kahdessa eri korkeudessa.

Mallit: Purmo Leros, LER M (kytketään vesikeskuslämmitysjärjestelmään)
Korkeus: 1224, 1812 mm
Leveys: 600 mm
Värit: Valkoinen RAL 9016, puolimatta ja lukuisat muut RAL-värit sekä tilauksesta metalliset värit
Hinta: Alkaen 470 € sis. ALV

Leros pyyhekuivain pieneen kylpyhuoneeseen
Leros

Java

Javan ulkomuodon suunnittelussa on luotettu tasavälein aseteltuihin putkiryhmiin. Rättipatteri pysyy pääosin ulkollisena perinteiselle muotokielelle, mutta yhdistelee siihen joitakin nykyaikaisempia piirteitä, kuten vaakatasoiset putket. Java on saatavilla neljässä eri koossa ja kahdessa leveydessä. Valikoima sisältää monia värejä ja pintoja.

Mallit: Purmo Java, JAV (kytketään vesikeskuslämmitysjärjestelmään, saatavilla myös sähkövastuksilla)
Korkeus: 700, 912, 1336, 1548 mm
Leveys: 400, 500 mm
Värit: Valkoinen RAL 9016, hopeinen RAL 9007 ja muut RAL-värit sekä tilauksesta metallinen 
Hinta: Alkaen 280 € sis. ALV

Java rättipatteri
Java

Athena S

Athena S -pyyhekuivaimen aaltoileva muotoilu tuo mieleen kauniit suistot, joissa virtaava joki yhtyy kuohuvaan mereen. Siksi se tuo kylpyhuoneeseen ihanan rauhallista tunnelmaa. Rättipatterissa on paljon ripustustilaa, minkä vuoksi se osoittaa nopeasti arvonsa käytännöllisenä osana kylpyhuoneen varustelua ja sisustusta. Athena S voidaan asentaa virtakytkin alas tai ylös. Sulavalinjaisen rättipatterin liitäntä on huomaamattomassa kohdassa, minkä vuoksi se voidaan liittää suoraan sähköverkkoon tai yhdistää pistotulppaliitännän avulla.

Mallit: Athena S, ATH S (sähkökäyttöinen)
Korkeus: 737 mm
Leveys: 450 mm
Värit: Valkoinen ja kromi
Hinta: 151 € sis. ALV

LVI AthenaS pyyhekuivain
Athena S

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply