Designpattereita ja modernia sisustusta

Designpattereita ja modernia sisustusta

Vesikiertoinen patteri on maailman tunnetuin ja käytetyin lämmitysratkaisu. Siitä huolimatta lämpöpatterit unohdetaan usein remontoinnin ja sisustamisen yhteydessä. Miksi näin merkittävä osa sisustusta jää täysin vaille huomiota? Kenties me lämpöpattereiden valmistajat emme ole osanneet riittävästi korostaa niiden tarjoamia etuja? Monille, etenkin uutta rakentaville, lattialämmitys tuntuu olevan tänä päivänä paras ja ehkä myös ainoa vaihtoehto. Lattialämmitys on toki isossa osassa myös Purmon tuotevalikoimassa, mutta mielestämme nyt on aika nostaa esille pattereiden tarjoamat mahdollisuudet sisustamisessa. Moderni sisustus mahdollistaa lämpöpattereiden hyödyntämisen oivallisesti eikä niitä enää tarvitse yrittää piilotella.

Pystysuuntaisia sisustusradiaattoreita voidaan käyttää monin tavoin modernissa sisustuksessa. Esimerkiksi Tinos soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneeseen tai keittiöön, jossa tilaa on usein rajoitetusti ja seinät ovat kapeita. Tinos voidaan haluttaessa varustaa myös pyyhetelineellä. Lisäksi voit aistia pystysuuntaisen patterin päästä varpaisiin tarjoaman lämmön parhaiten paljaalla iholla. Tilavassa kylpyhuoneessa Tinos voidaan yhdistää jopa lattialämmitykseen, mutta useimpiin kylpyhuoneisiin se riittää vallan mainiosti sellaisenaan. Kontrastivärejä käyttämällä voit tuoda patteria haluamallasi tavalla sisustuksessa esiin. Turkoosille seinälle sijoitettu valkoinen (RAL 9016) Tinos sointuu hyvin yhteen kylpyhuoneen muiden yksityiskohtien kanssa. Leiki väreillä ja kokeile!

Tyylikäs sisustuspatteri tukee modernia sisustusta

Sama Tinos sopii myös tyyylikkään hienovaraiseen sisustamiseen. Valkoista seinää vasten se erottuu juuri sopivasti, mutta ei häiritse silmää samalla tavalla kuin perinteinen vaakapatteri saattaisi tehdä, mikäli se sijoitettaisiin olohuoneen ikkunattomalle seinälle. Moderni sisustus näyttäytyy usein myös suurina, lähes koko seinäpinnan täyttävinä, ikkunoina ja terassinovina. Onko lattialämmitys tällaisissa tapauksissa ainoa ratkaisu? Ei suinkaan. Paras paikka patterille on luonnollisesti ikkunan alla, missä se estää kylmää virtausta, mutta se voidaan sijoittaa tilanteen niin vaatiessa myös pystysuoraan ikkunan viereen. Nykytulkintojen mukaan lämpösäteilyä hyödynnetään pikemminkin pystysuorasti kuin vaakasuorasti.

Tinos – Modernille sisustajalle

Tinos-patterin puhtaan selkeät linjat tuovat sisustukseen esteettistä ja houkuttelevaa tunnelmaa ilman liiallista koristeellisuutta. Tyylikkään yksinkertainen etupaneeli sisältää uusinta lämmitystekniikkaa ja suorat kulmat vahvistavat patterin rohkeaa muotokieltä.

  • Ihanteellinen ahtaille seinäpinnoille
  • Yli 70 RAL väriä, myös metalli- ja mattavärit
  • Laaja valikoima kokoja ja mittoja
  • Nopea toimitus
  • Soveltuu myös matalalämpöjärjestelmään
  • 10 vuoden takuu

Purmo-vardagsrum-Tinos-modern

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply