Sisusta pattereilla – tyylikkäästi ja helposti!

Sisusta pattereilla – tyylikkäästi ja helposti!

Uudista kotisi helposti tyylikkäillä pattereilla. Usein näkee vanhoja uudelleen maalattuja pattereita tai kehikoilla peitettyjä pattereita, mutta nykyään voit kuitenkin myös sisustaa kotisi uusilla pattereilla. Tutustu Purmon lämpöpattereihin ja sisusta pattereilla!

Tyylikäs Kos – Sisusta pattereilla

Kos on edestä sileä patterimalli, joka henkii ajatonta eleganssia. Kauniit sivulevyt varmistavat, että se on linjakas joka puolelta katsottuna. Näin upea patteri sopii minne vain. Kosia on saatavana puhtaissa väreissä, kiiltopintaisena ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Kauniin ruostumattomasta teräksestä valmistetun pyyhetangon avulla saat Kosista irti kaiken hyödyn.

Kos on yksi kauneimmista pystyyn asennettavista lämpöpattereista. Siinä on myös suuri lämmitysteho älykkään konvektioteknologian ansiosta. Konvektorilevy on sijoitettu pystysuoraan patterin sisälle, joka onkin ainoa oikea tapa lämmöntuoton ja tehokkuuden kannalta. Kos tuo huoneeseen virtaviivaista tyylikkyyttä ja ihanaa lämpöä.

Delta – Upea design-patteri

Delta on desing-patteri, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri ja perinteiset lämmitystekniikat. Laserhitsauksen ansiosta se on lähes saumaton ja sileäsaumainen. Patterin sisällä laserhitsaus estää hitsausjäämien kerääntymistä ja vähentää kitkaa ja korroosiota. Tuloksena on hiljaisempi, tehokkaampi patteri, joka myös kestää pidempään. D-muotoiset profiilit, joista Delta Laserline on saanut nimensä, eivät ole vain houkuttelevan näköiset vaan ne myös parantavat suorituskykyä jopa 10% verrattuna perinteiseen patteriin.

Sisusta toimisto upealla patterilla, kuten tällä kauniilla, kaarevalla Purmon Deltalla.
Sisusta toimisto upealla patterilla, kuten tällä kauniilla, kaarevalla Purmon Deltalla.

Deltassa hienoa on se, että voit saada täsmälleen sellaisen patterin kuin haluat ja ihan minne haluat. Patterisi voi olla pitkä, lyhyt, pysty- tai vaakasuuntainen tai minkä värinen vain. Se sopii yhtä hyvin vanhan remontointiin ja uuden rakentamiseen. Sitä on saatavilla 28:ssa eri korkedessa ja halutessasi voit valita minkä tahansa korkeuden väliltä 300 – 3000 mm.

Delta Column Bench

Meidän mielestämme lämmitysratkaisu ei ole asia, jonka kanssa on vain opittava elämään, vaan sen pitäisi parantaa elämisen laatua. Tässä on täydellinen muodon ja toimivuuden yhdistelmä. Delta Column Bench tarjoaa kaikki laserhitsatun Delta-malliston edut huonekaluissa, jotka korostavat tilaa. Delta Bench V mallissa on pystysuuntaiset jakeet. Yksityiskohdat kruunaavat kaiken, kaikki kytkennät ovat näkymättömissä. Eikö olekin upeaa, että käytännöllinen esine voi olla näin kaunis?

Delta Column Bench

Sisusta pattereilla! Ota yhteys jälleenmyyjiimme ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply