Lämmitettävä pyyheteline Leros – lämpöä sinne missä sitä tarvitaan

Lämmitettävä pyyheteline Leros – lämpöä sinne missä sitä tarvitaan

Kauniisti muotoiltu Purmo Leros on pystymallinen ja täydellisesti tasapainotettu lämmitettävä pyyheteline, joka tarjoaa runsaasti kuivaustilaa. Sisustustikkaiden tapaan tarkkaan hitsatut putket menevät hiukan toistensa yli, mikä luo rauhallisen ja harmonisen vaikutelman. Voisi jopa sanoa, että kokonaisuus leijuu kevyesti seinää vasten. 

Keittiöön, kylpyhuoneeseen tai lepohuoneeseen – Leros sopii mihin tahansa tilaan ja tarkoitukseen. Lämmittävä pyyheteline on saatavilla 600 mm leveydessä sekä korkeuksilla 1200 ja 800 mm.

Lerosin tikaspuut ovat halkaisiljaan 30 mm, mikä takaa, että miellyttävä lämpö säteilee laajalle alueelle. Puolien välit ovat 50 mm, joten kuivaustilaa löytyy kunnolla ja pyyhkeiden ripustaminen on helppoa. Lerosin vaaka- ja pystysuoraan aseteltujen putkien kaikki pinnat ovat käden ulottuvilla ja telineen puhdistaminen käy vaivatta. Leros on varustettu kätevillä sähkövastuksilla, minkä vuoksi se on aina käytettävissä, vaikka vesikeskuslämmitys on pois päältä tai kokonaan saavuttamattomissa. Voit olla varma, että pyyhetelineellä odottaa lämmin ja kuiva pyyhe vuoden jokaisena päivänä.Leros lämmitettävä pyyheteline

Pyyheteline Leros – Värit

Rubiininpunainen Leros keittiössä, hunajankeltainen kylpyhuoneessa ja rauhoittava sininen lepohuoneessa: pyyheteline on saatavilla lukuisissa väreissä ja se voidaan integroida monen huoneen sisustukseen. Toisaalta Leros voi myös luoda jännittävän kontrastin muun värimaailman kanssa. Lämmittävä pyyheteline on maalattu korroosiota ja kulutusta kestävällä jauhemaalilla, jonka standardiväri on valkoinen RAL 9016. Tilauksesta Leros on saatavilla 70 RAL-värikartan värissä mutta myös metallisena.

Purmo Leros musta pyyhekuivain

Kromipinnan sijaan Leros on maalattu lakkavärillä, minkä takia se lämmittää jopa 35 % perinteistä kuivaustelinettä tehokkaammin – verrattuna sekä radiaali- että konvektiolämmittimiin. Pienessä kylpyhuoneessa Lerosilla voidaan korvata olemassa oleva lämmitysjärjestelmä.

Käyttöpaine max. 10 baaria. Ei käyttöveteen. 1/2” sisäkierre.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply