Sisustusta Tukholmassa – lämmittimiä ja isoja lasipintoja

Sisustusta Tukholmassa – lämmittimiä ja isoja lasipintoja

Tukholman saaristossa, pääkaupungin eteläpuolella, sijaitsee moderni, mutta hillitty talo. Sijainti korkealla vuorenhuipulla, josta on näköala merelle, on ainutlaatuinen eikä taloa mereltä päin katsottuna juurikaan näe. Itse asiassa talon sisäkaton korkeutta laskettiin, jotta talo sulautuisi paremmin ympäristöönsä, tinkimättä kuitenkaan sisätilojen tilavuudesta.

Modernia sisustustyyliä leimaavat suuret lasipinnat ja valkoiset puupaneeliseinät tuovat taloon valoisuutta. Talon ulkopuoli on maalattu täyshimmeällä, mustalla Alcro Arkitekt-ulkomaalilla. Kahdesta uudesta osasta koostuva lisärakennus täydentää 1930-luvulta peräisin olevaa omakotitaloa.

Lämmittimet osana sisustusta Tukholmassa

Lämmitysratkaisuksi tukholmalaispariskunta valitsi öljytäytteiset sähkölämmittimet Purmolta, joiden väri sopii seinien värimaailmaan. Yali Parada on sileä öljytäytteinen sähkölämmitin, pinnoitteena valkoinen RAL 9016. Väri ei kuitenkaan ollut se tärkein valintakriteeri. Lämmittimessä on nimittäin esimerkiksi moderni, elektroninen termostaatti, jota voi säätää Touch E3-lämmönohjausjärjestelmällä. Talosta löytyykin yhteensä viisi Yali Paradaa, jotka ovat mitoiltaan 500 x 500 mm.

Yali Paradassa on samat älykkäät ominaisuudet kuin Yali Digitalissa, saman lämmittimen perusmallissa. Nimittäin tuuletustoiminto ja elektroninen termostaatti. Lisäksi Paradasta löytyy myös erillinen etu- ja takaosan lämmitys, jolloin etuosaa käytetään enemmän ja lämpötila nousee nopeammin (koskee kaksielementtisiä lämmittimiä).

Sisustusta Tukholmassa Yali Paradalla
Yali Parada 500 x 500 mm valkoisella pinnoitteella RAL 9016.

 

Suuret lasipinnat vaativat myös vertikaalisia lämmitinratkaisuja, kun ikkunoiden alapuolista tilaa ei voida käyttää lämmitykseen. Tähän tarkoitukseen valittiin Langila-lämmitin mattamustalla Black Textured 9305 -värillä. Väri on niin sanottu struktuurimaali, jossa on karkeampi mattapinta. Mustan lämmittimen ja taustalla olevan valkoisen seinän välinen kontrasti korostaa lämmitintä, aivan kuten kyseessä olisi taideteos. Langilan mallit ovat 1800 mm korkeita, leveysvaihtoehtoja löytyy 325 tai 475 mm.

Langila on upeannäköinen myös standardivalkoisena. Jos haluat luoda oman kuviosi seinälle, löytyy värisävyjä 12 erilaista, kaikkea metallisten, anodisten ja struktuuristen värien väliltä. Langilaa voi ostaa jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Langila on tyylikäs, nestetäytteinen sähkölämmitin, jossa on moderni, elektroninen termostaatti.
Langila on tyylikäs, nestetäytteinen sähkölämmitin, jossa on moderni elektroninen termostaatti.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply