Uusi huipputehokas ja kompakti matalalämpöradiaattori

Uusi huipputehokas ja kompakti matalalämpöradiaattori

Pohjoismaiden ensimmäinen E2-tekniikalla toimiva huipputehokas matalalämpöradiaattori sopii erinomaisesti omakoti- ja kerrostaloihin. Belize on hyvä valinta silloin, kun matalalämpöjärjestelmään kuuluvalta radiaattorilta halutaan enemmän tehoa.

Uusi Belize E2 -matalalämpöradiaattori on suunniteltu toimimaan tehokkaasti matalalämpöjärjestelmässä*. Innovatiivinen E2-tekniikka perustuu siihen, että ohjaus vaihtuu automaattisesti staattisen ja dynaamisen käytön välillä tarpeen mukaan.

Staattinen toiminto tarkoittaa sitä, että Belize E2 toimii kuin perinteinen radiaattori, kun taas E2-tekniikka takaa sen, että sisäänrakennetut puhaltimet aktivoituvat tarvittaessa. Tällöin lämmönluovutus paranee huomattavasti. Belize E2 on energiatehokas, ja se lämmittää sisäilman ihanteelliseen lämpötilaan tuottamalla sekä lämpöenergiaa että puhallinlämpöä. Radiaattori vaihtaa automaattisesti eri toimintoihin, ja antaa tarvittaessa nopeasti lämpöä.

Sisäänrakennetut puhaltimet toimivat äänettömästi ja ne lisäävät radiaattorin suorituskykyä jopa 80 prosentilla. Belize E2 on täydellinen ratkaisu omakotitaloihin, uusiin asuintiloihin ja remonttikohteisiin. E2 on tyylikkään moderni valinta matalalämpöjärjestelmiin. Hinta alkaen 380 euroa.

Matalalämpöradiaattori E2-tekniikalla

  • Sisäänrakennetut puhaltimet luovuttavat lisälämpöä.
  • Puhaltimet käynnistyvät automaattisesti, jos radiaattorin vaikutus ei riitä.
  • Lämmittää nopeasti, jopa isoissa tiloissa.
  • Luovuttaa tehokkaasti lämpöä matalalämpöjärjestelmässä – sopii siksi erinomaisesti lattialämmityksen ja
    ilmalämpöpumpun kanssa yhdistettäväksi.
  • Kompakti, helposti sijoittettavissa ja asennettavissa. • Sopii erinomaisesti omakoti- ja kerrostaloihin.

* Matalalämpöjärjestelmä on lämmitysjärjestelmä, jossa radiaattorit toimivat ihanteellisesti matalammissa lämpötiloissa (korkeintaan 55 astetta). Tämä lämmitysjärjestelmä sopii erityisesti ilmalämpöpumpun kanssa käytettäväksi.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply