Uusi matalalämpöradiaattori Purmolta

Uusi matalalämpöradiaattori Purmolta

Purmon uusi puhallinradiaattori Belize E2 tarjoaa suuremmat tehot kehittyneen tekniikan avulla. Kohoavien energian hintojen ja yhä parempien tiivistystekniikoiden myötä Purmo tuo markkinoille mullistavan lämmitysratkaisun, Belize E2:n. Pohjoismaiden ensimmäinen ultratehokas, E2-tekniikalla toimiva puhallinradiaattori sopii erinomaisesti mökkeihin, huviloihin ja asuintiloihin, joissa matalalämpöjärjestelmään kuuluvalta radiaattorilta halutaan tavallista enemmän tehoa.

Kaksitoiminen puhallinradiaattori

Belize E2 on suunniteltu erityisesti toimimaan matalammissa lämpötiloissa ja tuottamaan paremmat tehot. Innovatiivinen E2-tekniikka perustuu siihen, että ohjaus vaihtaa automaattisesti staattisen ja dynaamisen käytön välillä tarpeen mukaan. Staattinen toiminta tarkoittaa sitä, että puhallinradiaattori Belize E2 toimii perinteisenä radiaattorina, kun taas dynaamisessa käytössä sisäänrakennetut puhaltimet aktivoituvat ja lämmönluovutus paranee huomattavasti. Kyseessä on siis älykäs turbotoiminto.

E2-tekniikka takaa, että dynaaminen käyttö aktivoituu vain, kun sitä tarvitaan. Belize E2 yhdistää puhallinradiaattorin korkean lämmöntuoton sekä kauniin ja tehokkaan radiaattorin mukavuuden. Belize E2:n kompakti design on erittäin tyylikäs ja fiksu – täydellinen esimerkki Purmon innovatiivisesta ajattelusta.

Belize E2 finns i svart och vitt.

Tyylikäs puhallinradiaattori, joka tarjoaa suuremmat tehot

Belize E2:a saa mustana ja valkoisena. Päälliritilässä on innovatiivista designia pyöreine reikineen. “Tämän upean tuoteuutuuden avulla onnistuu järjestelmälämpötilojen laskeminen sekä remontin yhteydessä että uutta rakennusta rakennettaessa”, sanoo Purmon tuotepäällikkö Jona Skeppås.

”Modernin, tehokkaan tiivistyksen myötä Belize E2 voi tehokkaasti edistää energiakustannusten alentamista ja samanaikaisesti luoda mukavat sisäolosuhteet säteily- ja puhalluslämmön avulla.” Älykäs säätö, joka automaattisesti vaihtaa staattisen ja dynaamisen toiminnan välillä, aktivoi Belize E2:n ja tarjoaa lämpöä nopeasti juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Sisäänrakennetut puhaltimet toimivat äänettömästi ja parantavat radiaattorin suorituskykyä lisäämällä konvektiota jopa 80 prosentilla. Belize E2 on täydellinen radiaattori huviloihin ja uusiin asuintiloihin sekä remonttikohteisiin. Jopa liikerakennuksissa Belize E2 voi tuoda merkittäviä säästöjä energiakustannuksiin. Ennen 1990-lukua rakennettujen rakennusten huono tiivistys vaati korkeita lämmitystehoja. Mutta 1990-luvulta alkaen tiivistysnormit ovat parantuneet merkittävästi, mikä on mahdollistanut matalalämpöiset lämmönlähteet, kuten lämpöpumput. Nämä parannukset tiivistyksessä ovat johtaneet siihen, että voimme nauttia suuremmista tehokkuudesta matalammilla lämpötiloilla. Belize E2 on moderni lämmitysratkaisu matalalämpöjärjestelmiin.

Belize E2 on uusin tulokas Purmon innovaatioiden sarjassa, joka tarjoaa erilaisia lämmitysratkaisuja mökkeihin, koteihin ja virallisiin rakennuksiin. Kysy lisää lähimmältä Purmo-radiaattoreiden jälleenmyyjältä.

Toppgallret har en innovativ design med runda hål.

Belize E2:n suurimmat edut

 • Sisäänrakennettu puhallinkonvektori tarjoaa lisälämpöä.
 • Puhaltimet käynnistyvät automaattisesti, kun säteilylämpö ei yksin riitä.
 • Suurempienkin tilojen nopea lämmitys.
 • Tarjoaa paljon lämpöä myös matalalämpöjärjestelmissä.
 • Erinomainen lämmitysratkaisu yhdistettynä lattialämpöön ja lämpöpumppuun.
 • Kompakti ja helposti sijoitettava muotoilu.
 • Heti käyttövalmis
 • Mökkeihin, huviloihin, asuntoihin ja virallisiin rakennuksiin.

Esimerkkejä Belize E2:n lämmitystehosta

 • Perinteinen radiaattori (Compact) 600 mm x 1600 mm tarjoaa 800 W:n tehot sekä 45 °C / 35 °C:n meno- ja paluulämmön.
 • Korvaamalla Compact-radiaattorin Belize E2 puhallinradiaattorilla (600 mm x 1600 mm) saavutetaan 1100 W:n tehot (vain 800 W tarvitaan)
 • Tämän ansiosta voimme pudottaa menoveden lämpötilaa 45 °C:sta 38 °C:een ja silti saavuttaa vaaditut 800 W:n tehot.
 • Näin nostamme myös CoP-arvoa 3.0:sta 3.5:een.
[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply