Älykkäät öljypatterit maksimoivat mukavuuden

Älykkäät öljypatterit maksimoivat mukavuuden

Ainutlaatuinen ja täysin äänetön Yali-sarja erottuu edukseen maksimaalisella mukavuudella ja luonnollisella lämpösäteilyllä, jota kutsutaan Thermosoft 2.0 -innovaatioksi. Thermosoft 2.0 -innovaation taustalla on elektroninen patteritermostaatti, jonka tarkkuus on uskomattomat 0,2 °C. Ympäristöystävällisellä kasviöljyllä täytetyt öljypatterit säteilevät luonnollista lämpöä, joka ei kuivata huoneilmaa lainkaan.

Sähkölämmittimien tyypillinen ongelma on, että ne kuumentuvat helposti liikaa. Yali-öljypatterit on täytetty biohajoavalla kasviöljyllä ja niiden sähkövastukset on sijoitettu rungon sisälle. Tämän vuoksi Yalin pinta ei kuumene niin voimakkaasti ettei sitä voisi koskettaa, eikä pöly pala siihen kiinni. Luonnollisen säteilylämmön takia pöly ei nouse ilmaan leijailemaan silloinkaan, kun tarvitaan runsaasti lämmitystehoa. Verrattuna vesikiertoisiin pattereihin, Yali järjestelmä on täysin äänetön, sillä sen sisällä ei lotise vesi.

Yali-sarja toimii langattomalla WIFI-ohjauksella. Voit esimerkiksi asettaa huoneiston lämpötilan tismalleen sopivaksi älypuhelimestasi juuri ennen kotiin saapumista. Toinen älykäs piirre öljypattereissa on ns. “tuuletustoiminto”, jolloin lämmitys katkeaa kun huoneen lämpötila alenee nopeasti tuuletuksen ajaksi.

Sarjaan kuuluu kolme öljypatteria eri paneeleilla. Yali Digital on varustettu hammastetulla etupaneelilla. Yali Ramossa on vaakaviivoin kuvioitu sileä paneeli. Yali Paradan etupaneeli on täysin sileä ja siisti.

LVI Yali Ramo öljypatterit
Yali Ramo -öljypatteri säteilee luonnollista lämpöä, joka ei kuivata huoneilmaa.
[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply