Öljytäytteinen designpatteri retrohengessä

Öljytäytteinen designpatteri retrohengessä

Viime keväänä (2015) järjesti Purmo cleverheating-nettisivuilla kilpailun, jossa palkintona oli öljytäytteinen designpatteri. Monien erinomaisten osallistujien keskuudesta voittajaksi valittiin lopulta Andreaksen remonttiprojekti. Andreas asuu perheineen puolitoistakerrokisessa omakotitalossa Kristianstadissa. Talossa oli 15 vuotta vanhat sähköpatterit ja remontin yhteydessä he halusivat vaihtaa tilalle Purmon Parada-merkkisen öljytäytteisen designpatterin.

Miksi ette hankkineet jo aikaisemmin öljytäytteisiä designpattereita?

“Ostimme talon vaimoni kanssa muutamia vuosia sitten ja olemme tehneet paljon peruskorjauksia. Aikaisemmin meillä oli paljon muita prioriteetteja, mutta nyt tämäkin tuli viimein ajankohtaiseksi”, sanoo Andreas.

Miksi öljytäytteinen designpatteri on tärkeä osa sisustusta?

“Nykyiset patterit talossamme ovat sekalainen kokoelma eri merkkejä ja malleja. Osa niistä oli ihan toimivia, mutta osa puolestaan ei lämmittänyt lainkaan tai lämmitti ainoastaan täydellä teholla. Huoneesta riippuen oli aina joko liian kylmä tai liian kuuma ja lisäksi pattereiden teho oli alimitoitettu. Olimme nähneet Purmon uuden digitaalisen sarjan netissä ja mielestämme se oli moderni ja meille kaikin puolin sopiva. Patteri on sisustuselementti siinä missä sohva tai mattokin”, toteaa Andreas.

“Talomme itsessään on vanha, mutta olemme tuoneet siihen moderneja aineksia. Niinpä nykyaikaiset öljytäytteiset designpatterit sopivat hyvin projektiin. Ja lisäksi pidämme retrotyylistä”, sanoo Andreas.

Öljytäytteisten designpattereiden asennuksesta vastasi pätevä sähkömies. Monclac -seinäkannakkeiden asentaminen tosin vei jonkin aikaa, mutta kiitos sosiaalisen median, Purmolta saatiin nopeaa apua ongelmaan jopa launtaina. “Always on” osoittautuikin entistä tärkeämmäksi, kun kyse on loppuasiakkaan tukemisesta pienen ja lopulta nopeasti ratkaistavan ongelman kanssa.

Kiinnikepulman ratkettua päästiin asentamaan patterit paikoilleen. “Ulkona on vielä hieman liian lämmintä, jotta viitsisimme laittaa patterit päälle, mutta ne näyttävät mahtavilta ja odotamme innolla että pääsemme myös käyttämään niitä”, sanoo Andreas.

Huone ennen remonttia ja öljytäytteistä designpatteria
Huone ennen remonttia ja öljytäytteistä designpatteria
Valmis remontoitu huone
Valmis remontoitu huone

 

Näin vaihdat vanhat lämmityspatterit >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply