Kolme hyvää syytä valita öljypatteri

Kolme hyvää syytä valita öljypatteri

Tiesitkö tämän sähkökäyttöisistä öljypatterereista?

Nopea reagointikyky1. NOPEA REAGOINTIKYKY

Yllättävän harva tietää, että vanhojen sähköpattereiden ja vesikiertoisen lämmityksen lisäksi on olemassa kolmaskin energiatehokas lämmitysratkaisu. Tänä päivänä talot rakennetaan entistä kompakteimmiksi ja tiiviimmiksi, minkä vuoksi lämmöntarve on vähentynyt merkittävästi neliömetriä kohden. Tärkein tekijä energiansäästämisessä onkin nopea reagoingtikyky. Purmon sähkökäyttöisissä öljypatttereissa on elektroninen termostaattti, joka reagoi salannopeasti lämpötilanmuutoksiin. Öljypatterissa on myös optimaalinen terminen massa, minkä vuoksi se on ihanteellinen hyödyntämään ulkopuolisia lämmönlähteitä huoneistossa. Erinomainen reagointinopeus onkin sähkölämmön etu numero yksi.

ULKOISTEN LÄMMÖNLÄHTEIDEN HUOMIOINTI2. ULKOISTEN LÄMMÖNLÄHTEIDEN HUOMIOINTI

Auringon noustessa tai takan lämmittäessä huonetta, öljypatterin termostaatti sulkeutuu itsestään ja käynnistyy taas lämpötilan laskiessa valittujen asetusten tasolle. Purmon öljypatteri jäähtyy nopeasti kun huoneessa on enemmän ihmisiä tai huonetta lämmittävä sähkölaite on kytketty päälle. Tätä nerokasta kykyä kutsutaan ns. ulkoisten lämmönlähteiden hyödyntämiseksi. Jos ulkolämpötila puolestaan laskee yllättäen, öljypatteri lämpenee nopeasti miellyttävän lämpimäksi. Tarkka ohjausjärjestelmä mahdollistaa, että sähkökäyttöinen öljypatteri voidaan säätää tarkastamaan lämpötilamuutokset vain haluttuina kellonaikoina. Tämä pienentää lämmityskustannuksia entisestään.

 

PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KASVIÖLJYLLÄ 3. PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KASVIÖLJYLLÄ 

Purmon öljypatteri on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä, joka tuottaa pehmeää ja tasaista lämpöä. Öljypatteri ei tuhlaa energiaa ylikuumenemisella tai syöttämällä lämpöä maahan. Öljytäytetyn patterin pinta on tavallista viileämpi, mikä vähentää palovammojen riskiä ja pölynkäryä, mutta myös pitää huolta, ettei sisäilma kuivu liiaksi. Öljypatteri on käyttäjälleen miellyttävä ja energiatehokas valinta.

 

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply