Energiatehokas design-radiaattori

Energiatehokas design-radiaattori

Talvipakkasten lähestyessä moni kaipaa kotiin lisää lämpöä. Purmon design-radiaattori lämmittää energiaa säästäen ja tehokkuudesta tinkimättä. Monista väri- ja kokovaihtoehdoista löydät taatusti tyylikkään radiaattorin, joka viimeistelee huoneen sisustuksen ja vangitsee ihailevat katseet.

Purmon design-radiaattoreita on saatavilla monissa malleissa ja väreissä, mutta yksi ominaisuus on niille kaikille yhteinen: Purmo radiaattori lämmittää aina tehokkaasti, energiaa säästäen. Radiaattori reagoi nopeasti muuttuviin lämmöntarpeisiin, suuntaan jos toiseenkin. Oman lämpönsä säätelyn ohella radiaattori huomioi ulkopuoliset lämmönlähteet, kuten uunin, auringon sekä lämmittävät sähkölaitteet, mikä laskee merkittävästi kodin energiakulutusta.

Yksi radiaattorin tärkeimpiä tehokkuustekijöitä on kyky hyödyntää kaikki tuotettu lämpö, sen sijaan, että lämpöä hukkuisi maahan. Esimerkiksi lattialämmityksen osalta menetys voi olla jopa 10 %. Lattialämmitykseen verrattuna radiaattori myös viilentyy joutuisasti. Lyhyt reaktioaika lämpötilan muutoksiin lisää mukavuutta, mutta sillä myös varmistetaan, ettei radiaattori seiso tyhjän panttina lämmittämässä valmiiksi lämmintä huonetta.

Design-patterit ovat saatavilla pystymalleissa sekä valkoisina stadardimalleina. Pystysuuntaisen radiaattorin ideana on, että huoneeseen saadaan korkeuden tuntua sekä voimakas lämmönlähde myös niihin paikkoihin, joissa seinätilaa on rajallisesti.

Purmo Faro V pystysuuntainen design radiaattori

 

Energiatehokas Faro V -radiaattori on saatavilla monissa eri väreissä.

 

Faro V – radiaattorin etupintaa korostaa ylöspäin suuntautuvat linjat ja sen sivuilta löytyvät kaarevat kylkipaneelit. Tarjolla monia eri kokoja ja värejä.

Kos V – malliston radiaattoreissa on sileä etupaneeli ja kaarevat päätypaneelit. Tuotteista on saatavilla monia eri kokoja ja värejä, kuten suosittu ruostumaton teräs.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply