Nopea lisälämmitin sinne, missä sitä tarvitaan!

Nopea lisälämmitin sinne, missä sitä tarvitaan!

Kaba on siirrettävä lisälämmitin, jolla saat lämpöä juuri silloin kun sitä tarvitaan. Luonnollisella ja ympäristöystävällisellä kasvisöljyllä täytetty patteri lämpenee nopeasti ja lämmittää tasaisen miellyttävästi. 

Pohjolassa sään yllättävät muutokset ovat arkipäivää. Koleita ilmoja silmällä pitäen lisälämmön lähde on varmasti tarpeen monessa kodissa. Purmon siirreltävä Kaba-lämmitin on varustettu helppokäyttöisellä lämpösäätimellä ja sen voi sijoittaa mihin tahansa paikkaan huoneessa. Lisälämmitin ei aiheuta ikävää pölynkäryä tai heikennä huoneiston sisäilman laatua.

Lisälämmitin autotalliin, varastoon, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen

Kaba-lämmittimen mukana saat pistotulpan, kaapelin ja liikuteltavat jalakset, joiden avulla patteria on mahdollista käyttää yhtenä liikuteltavana yksikkönä. Kaban voi asentaa myös seinälle, mutta tällöin lämmittimen mukana on tilattava erillinen seinäteline.

Kaba tarjoaa nopeasti lisää lämpöä makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen paukkupakkasilla. Yllättävän tarpeen lisäksi lisälämmitin on myös erinomainen lämmönlähde huoneeseen, jota käytetään vain silloin tällöin. Harvemmin käytettäviä huoneita ovat esimerkiksi autotalli, varasto tai askartelu huone. Kaba pitää huolen, että sähkölaskusi pysyy maltillisena, mutta lämpöä on aina tarvittaessa tarjolla.

Kaba-lisälämmittimen hinta alkaen 186 €. Katso lähin jälleenmyyjä täältä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply