Vinkkejä eteisen sisustukseen

Vinkkejä eteisen sisustukseen

Kaipaatko vinkkejä eteisen sisustukseen? Ei ihme, sillä eteinen on ensimmäinen asia, joka kodista on esillä. Usein eteisestä puuttuu patteri, sillä lattialämmitys on kätevä tapa kuivattaa kostea lattia. Mutta ellet halua tai voi asentaa lattialämmitystä eteiseen tai tuulikaappiin, löytyy tilalle onneksi monia tyylikkäitä lämmitysratkaisuja. Esimerkiksi pystysuuntainen patteri on oiva valinta, mikäli tila on ahdas ja seinäpintaa vähän käytössä.

Purmon Kos V -patteriin voit valita leveyden neljästä eri vaihtoehdosta (300, 450, 600 tai 750 mm) sekä haluamasi värin laajasta valikoimasta. Yllä olevassa kuvassa Kos V sävytettynä metallivärillä (Metal Grey 0102). Alla puolestaan toinen pystysuuntainen patteri Tinos, joka on sävytetty sisustukseen sopivaksi aavistuksen vaaleammalla värillä (Anodic Natura 0149). Lisätarvikkeena löytyy harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyheliinatanko.

Mikäli pystysuuntainen patteri ei jostain syystä ole mahdollinen, löytyy meiltä myös vaakasuuntaisia vinkkejä eteisen sisustukseen. Kuten vaikkapa Purmo Plan, joka on sileäpintainen perinteinen teräslevyradiaattori, joka on saatavilla useissa RAL-sävyissä (kuvassa valkoinen, RAL 9016).

Vinkkejä eteisen sisustukseen
Yksi parhaimpia vinkkejä eteisen sisustukseen on eri väreissä saatavilla oleva Purmon Tinos V -patteri.

eteisen sisustus vinkit
Täysin sileä teräslevyradiaattori Plan sopii hyvin eteisen sisustukseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply