Moderni sisustus ja pystysuuntaiset sisustuspatterit

Moderni sisustus ja pystysuuntaiset sisustuspatterit

Modernismi on 1920-luvulla syntynyt arkkitehtuurin suuntaus, jolle on ominaista riisuttu ja geometrisen yksinkertainen tyyli. Kaikenlainen koristeellisuutta modernismissa puolestaan pyritään välttämään, sillä arkkitehtuurista ja taiteellista arvoa halutaan tuoda esiin nimenomaan muotojen ja rakenteiden avulla. Moderni sisustus sisältää osittain samoja elementtejä, tuoreita ja puhtaita linjoja sekä eloisaa minimalistisuutta. Tätä tasaisia pintoja ja tilojen eleganttisuutta suosivaa sisustustyyliä korostamaan sopivat mainiosti myös modernit pystysuuntaiset patterit, mielellään yhdessä vahvojen värien kanssa.

Moderni sisustus Kos V -radiaattorilla

Kos V on pystysuuntainen sisustuspatteri, jonka sileä etupaneeli henkii ajatonta tyylikkyyttä. Kauniisti viimeistelty ritilä ja kaarevat päätylevyt ylläpitävät puhdaslinjaisuutta. Patteri on kuin tehty osaksi modernia sisustusta, joten värivalikoimakin on sen mukainen. Vaihtoehtona on myös hohtavan kiiltävä ruostumaton teräs. Lisävarusteena Kos V -patteriin on saatavilla viehkeästi muotoillut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhetangot. Muotoilun tarkoituksena ei ole vain tuoda sisustukseen korkeutta, vaan myös mahdollistaa tehokkaan lämmönlähteen sijoittaminen pieneen tilaan.

Purmo-kontor-Kos-spegel-modern

Päälleliimatulla peilillä varustettu Kos V on loistava tapa käyttää tilaa täydellisesti hyödykseen.

Moderni sisustus Paros -radiaattorilla

Paros on pystysuuntainen sisustuspatteri, jonka sileä pinta jatkuu pehmeitä linjoja mukaillen sivuille ja aina taakse asti. Tämä muotoilullisesti kaunis ominaisuus tekee siitä lähes vastustamattoman koskea ja takuuvarman huomionherättäjän. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyheteline on saatavilla lisävarusteena ja se on käytännöllinen lisä tämän patterin tyylikkääseen ilmeeseen.

Purmo-Kos-red-kitchen-modern

Paros ja moderni sisustus ovat kuin tehdyt toisilleen, sillä tämän patterin värivalikoima ulottuu vahvoista pastelliväreistä himmeämpiin struktuuriväreihin.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply