Makuuhuoneen klassinen sisustus

Makuuhuoneen klassinen sisustus

Millainen on makuuhuoneen klassinen sisustus? Avainsanoja voisivat olla vaikkapa turvallinen, ajaton ja hillitty, jotka kuvaavat hyvin monipuolista klassista sisustustyyliä. Jokainen löytää siitä varmasti jotain myös omaan kotiinsa sopivaa, piditpä sitten rauhoittavista värisävyistä tai vahvoista ja viehättävistä muodoista. Usein makuuhuoneen sisustus koostuu vaaleista väreistä, suosikkien ollessa valkoinen ja beige. Sisustuksen yhteensopivat värit näkyvät myös makuuhuoneen tekstiileissä: matoissa, verhoissa ja sängyllä. Klassinen sisustus suosii tekstiileissä perinteisiä kuviointeja, kuten ruutua tai kukkia. Makuuhuoneen kalusteet ovat puolestaan ajattomia ja mielellään vaaleista luonnonmateriaaleista.

Nykyään makuuhuoneen klassinen sisustus ottaa huomioon myös patterit, etenkin nykyaikaiset ja tyylikkäät sisustuspatterit. Esimerkiksi Faro V on pystysuuntainen patteri, joka kytketään vesikiertoiseen keskuslämmitysjärjestelmään. Lämmönlähteenä käytetään useimmiten maalämpöpumppua tai ilma-vesilämpöpumppua. Pystysuuntaiset patterit ovat yleistyneet myös makuuhuoneissa. Yksi tärkeä syy niiden yleistymiseen ovat suuret ikkunat, joiden alle on vaikea mahduttaa vaakasuuntaista patteria.

Langila on vahvan teräsrakenteen omaava nestetäytteinen sähköpatteri, jonka tarjoaa samanlaista pehmeää lämpöä kuin vesikiertoiset patterit, ilman voimakkaita hajuja tai palaneen käryä. Tyylikkään ja uusinta lämmitystekniikkaa hyödyntävän etupaneelin myötä Langila sopii oivallisesti klassiseen sisustukseen olematta liian silmäänpistävä. Suorat kulmat korostavat Langilan rohkeaa muotokieltä, joka huokuu samanaikaisesti ajattomuutta ja tahdikkuuutta.

Makuuhuoneen klassinen sisustus

Yksi tapa kruunata makuuhuoneen klassinen sisustus on ajattoman tyylikäs sähköpatteri Langila.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply