Vesikiertoinen lämpöpatteri ja sen 9 tärkeää etua

Vesikiertoinen lämpöpatteri ja sen 9 tärkeää etua

Vesikiertoinen lämpöpatteri on suunniteltu niin, että se sopii monenlaisiin remontointikohteisiin ja tarjoaa käyttäjilleen useita etuja. Radiaattoreiden elinkaarikustannukset ovat muihin lämmityslaitteisiin verrattuna alhaisimmat. Radiaattori on edelleen tyylikäs sekä kustannus- ja energiatehokas lämmitysratkaisu jokaiseen kotiin. Purmon radiaattorit voidaan liittää nykyiseen järjestelmään helposti, nopeasti, siististi ja häiriöttä. Purmon vesikiertoisien radiaattoreiden liittäminen putkistoon on nopeaa, ja ne ovat käyttövalmiita muutamassa tunnissa.

Vesikiertoinen lämpöpatteri – 9 etua

PAREMPI TEHOKKUUS MATALAMMALLA VEDEN LÄMPÖTILALLA

smart-icon-1Lämpöpatterit matalalämpötilajärjestelmässä lämmittävät huoneen yhtä tehokkaasti kuin perinteisetkin patterit. Sen lisäksi niillä on muita selkeitä etuja, kuten lisämukavuus sisätiloissa, energiatehokkuus, tehokas lämmönsiirto ja pienempi lämmönhukka.

SOPII KAIKKIIN ILMASTOIHIN

smart-icon-2

Vesikiertoisia lämpöpattereita voi käyttää missä päin maailmaa tahansa. Säällä, eikä varsinkaan kylmyydellä ole siihen mitään vaikutusta, vaan hyvin eristetty talo voidaan aina lämmittää mukavaksi vesikiertoisilla lämpöpattereilla.

PIENEMMÄT KUSTANNUKSET

smart-icon-3

Matalalämpöjärjestelmän vesikiertoiset lämpöpatterit käyttävät energiaa vähemmän ja tehokkaammin. Moderni kerrostalo tai toimistorakennus voidaan lämmittää 20-asteiseksi lämpöpattereilla, jotka on mitoitettu 45/35 ° C -lämpötilaan. Perinteiset lämmitysjärjestelmät käyttävät vettä, jonka lämpötila on jopa 75 ° C saavuttaakseen saman huonelämpötilan, joten ne kuluttavat enemmän energiaa ja kustannukset ovat suuremmat.

MUKAVUUS

smart-icon-4

Vesikiertoisen matalalämpöpatterin ainutlaatuinen lämmönkierron ja lämpösäteilyn yhdistelmä tarjoaa jatkuvasti mukavan lämpötilan. Siinä ei ole ärsyttäviä piirteitä, kuten “tunkkaisuutta” tai “kuivuutta”.

SOPII YHTEEN LATTIALÄMMITYKSEN KANSSA

smart-icon-5Kun lattialämmityksen yhdistää matalalämpöpattereihin, niin se saavuttaa optimaalisen tehokkuutensa ja mukavuutensa.

PAREMPI SISÄILMA

smart-icon-6

Vesikiertoinen lämpöpatteri reagoi nopeasti termostaatin pyyntöihin, joten lämpö leviää nopeasti, hiljaisesti ja tasaisesti. Muutamassa minuutissa lämpötila on tasainen lattiasta kattoon koko huoneessa.

SOPII UUSIUTUVILLE LÄMMÖNLÄHTEILLE

smart-icon-7

Matalalämpöpatterit pääsevät maksimaaliseen suorituskykyynsä riippumatta järjestelmää lämmittävästä lämmönlähteestä. Tietynlaisen energian kustannukset ja saatavuus eivät vaikuta lämpöpatterin tehokkuuteen. Jos halutaan käyttää muita lämmönlähteitä, kuten uusiutuvaa energiaa, tarvitsee vain muuttaa tai vaihtaa kattilaa.

100 % KIERRÄTETTÄVÄÄ MATERIAALIA

smart-icon-8

Vesikiertoinen lämpöpatteri on kehitetty niin, että kaikki komponentit voidaan irrottaa kun sen käyttöikä on lopussa. Kaikki arvokkaat metalliosat ja erityisesti teräs voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen.

TURVALLISTA ELÄMÄÄ

smart-icon-9

Matalalämpöpatterit ovat turvallisia. Ne eivät polta pölyä, eivät aiheuta häiriöitä ionitasapainoon, eikä niistä lähde epämiellyttävää hajua. Ei ole myöskään vaaraa että polttaisit itsesi koskiessasi niihin, koska ne toimivat matalissa lämpötiloissa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply