Vaihtaako patterin viallinen termostaatti?

Vaihtaako patterin viallinen termostaatti?

Lämpöpatterit ovat usein pitkäikäisiä, ne kestävät jopa vuosikymmeniä. Etenkin öljytäytteiset teräspatterit kestävät pitkään, sillä ne ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ei ole turhia liikkuvia osia.
Kokemuksemme mukaan termostaatti on se, joka hajoaa ensimmäisenä ja sen vaihtaminen uuteen yleensä kannattaa. Toinen vaihtoehto on vaihtaa koko patteri uuteen, jolloin mukana saa paljon uusia nykyaikaisten sähköpattereiden ominaisuuksia.

Yali Digital on moderni ja tyylikäs paneeliradiaattori, jossa on paljon uusia toimintoja. Digitaalinen termostaatti istuu huomaamattomasti sivupaneeliin ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sisälämpötilan hallintaan. Kuten monissa muissa Yali -malliston pattereissa, myös Digitalissa on erillinen kosketusnäyttö sekä WiFi-valmius.

Yali-mallisto on suunniteltu asumismukavuus, käyttäjäystävällisyys ja energiatehokkuus mielessä. Niiden ns. “Ikkuna auki” -toiminto toimii siten, että mikäli lämpötila alenee merkittävästi 30 minuutin kuluessa, on patterit ohjelmoitu toimimaan niin kuin ikkuna olisi auki ja ne menevät pois päältä. Kun lämpötila kohoaa takaisin esiohjelmoidulle minitasolle, patteri menevät taas päälle, ikään kuin ikkuna olisi suljettu.
Vaihda viallinen termostaatti Purmolla.

Purmo tarjoaa 2 vuoden takuun termostaateilleen ja niitä on saatavilla varaosina myös pitkään sen jälkeen. Mikäli sinulla on viallinen termostaatti Purmon patterissa (Yali, MEB ja MEC) on hyvin todennäköistä, että sen vaihtaminen onnistuu. Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme tai paikallisen sähköliikkeeseen sopiaksesi asiasta. Viallisen termostaatin vaihtaminen ei vie kauaa, mutta työ on syytä jättää ammattitaitoisen sähköasentajan hoidettavaksi.

termostaatin vaihtaminen patteriin
Ammattitaitoinen sähköasentaja auttaa sinua patterin termostaatin vaihtamisessa.
[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply