Ohjaa lämmitystä puhelimitse

Ohjaa lämmitystä puhelimitse

Purmon uuden Touch E3 -ohjausjärjestelmän avulla voit ohjata Yali-sähkölämmittimiä etänä ja pienentää siten kodin lämmityskustannuksia. Nyt julkistettava Clever Touch -sovellus mahdollistaa huoneen lämpötilan säätelyn myös älypuhelimen avulla.

Touch E3 on uusi ohjausjärjestelmä, joka auttaa alentamaan lämmityskustannuksia. Sen avulla on helppo säädellä ja ohjaa lämmitystä ja siten kodin sisälämpötilaa. Voit esimerkiksi pitää yllä alhaista peruslämpöä poissaollessasi, mutta nostaa sen miellyttävälle tasolle ennen kuin palaat kotiin. Touch E3 -järjestelmän avulla voit lisäksi seurata jokaisen huoneen tai tilan energiankulutusta.

Ohjaa lämmitystä puhelimitse

Nyt julkistettavan Clever Touch -sovelluksen yksityiskohdat tekevät lämmityksessä tapahtuvan vaihtelun seuraamisen entistäkin helpommaksi. Liittämällä Touch E3 -järjestelmäsi internetiin voit älypuhelimesi Clever Touch -sovelluksella esimerkiksi:

  • asettaa eri lämpötilat eri huoneisiin tai valitsemiisi tiloihin
  • luoda oman viikkoaikataulun eri tiloille siten, että niitä on kuitenkin tarvittaessa mahdollista muuttaa
  • alentaa kotisi lämpötilaa poissaollessasi helposti, vain muutaman näppäimen painalluksella

Kosketusnäyttö Touch E3:n suositushinta on 299 euroa. Ohjatessasi lämmityslaitteitasi Touch E3 -järjestelmällä varustetulla puhelimella tai tabletilla, voit yhdistää niihin Clever Touch -sovelluksen, lataamalla sen ilmaiseksi AppStoresta tai Google Play:stä.

Ohjaa lämmitystä ja Yali Digital, Parada ja Ramo sähkölämmittimien kanssa

Yali Digital on muotoilultaan klassinen lämmitin ja siinä on uusia ja moderneja toimintoja. Yali Digital tarjoaa erinomaisen lämpötilasäädön selkeällä digitaalisella näytöllä joka on lämmittimen sivupaneelissa. Yali Parada ja Ramo ovat sileäpintaiset lämmittimet. Yali Ramossa on tyylikäs ja virtaviivainen etupaneeli, jossa on ohuita vaakaviivoja.

Yali lämmittimessä on käytännöllinen tuuletusohjelma. Jos lämpötila alenee tietyn määrän 30 minuutin kuluessa, on Yali Digital ohjelmoitu toimimaan niin kuin ikkuna olisi auki ja lämmitin menee pois päältä. Erilliset lämpötilasäädöt etu- ja taka­paneelille ovat mahdollisia tuplapaneelimallissa. Yali Digitalin suositushinta on alk. 279 euroa.

Muistathan sen, että kiinteät sähköasennukset tulee suorittaa valtuutettu sähköasentaja. Löydät Purmon jälleenmyyjät täältä.

(Jos olet jälleenmyyjä ja haluat olla näkyvissä listoillamme, ota yhteys meihin, niin annamme lisää tietoa tästä.)

Ohjaa lämmitystä
Ohjaa lämmitystä ja Yali -sähkölämmittimiä Touch E3 -ohjausjärjestelmän avulla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply