Yöalennus alentaa lämmityskustannuksia

Yöalennus alentaa lämmityskustannuksia

Lämmityskustannusten alentaminen yöalennuksen avulla on helpompaa kuin luullaan. Nyrkkisääntö on yksinkertainen, jos lämpötilaa lasketaan 1 aste, laskevat lämmityskustannukset puolestaan noin 5 %. Kun puhutaan yöalennuksesta ja energiansäästöstä, voidaan ottaa avuksi myös vuorokauden keskilämpötila. Jos lämpötilaa alennetaan 4 asteella kahdeksaksi tunniksi vuorokauden kahdestakymmenestäneljästä, on keskilämpötilaa pudotettu 1,33 asteella. Tämä johtaisi noin 6,7 % energiansäästöön.

Alentamalla lämpötilaa muutamalla asteella öiden ajaksi, voit säästää ison summan sähkölaskussasi. Moderneissa sähköpattereissa on elektroninen ohjaus ja voit asettaa ne automaattisesti yöalennus-asentoon. Lisäsäästöjä voit hankkia ohjaamalla sähköpattereitasi etänä Purmon ohjausjärjestelmällä. Tempco Touch E3 on uusi ohjausjärjestelmä, joka soveltuu Purmon patterimalleillle Yali Digital, Parada ja Ramo.

Designpatteri Epok ja yöalennus

Designpatteri Epok on retrohenkisen tyylikäs ratkaisu, joka sopii sekä moderniin että perinteiseen sisustukseen. Se on myös varustettu viimeisimmällä lämmitysteknologialla, mm. langattomalla termostaatilla, jonka avulla voi ohjata yhtä tai useampaa samassa huoneessa olevaa patteria. Pylväät kasvattavat lämmittimen pinta-alaa sen säteilytehon maksimoimiseksi. Epok sopii myös vapaa-ajan asuntoon tai asuntoon, jota käytetään satunnaisesti.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply