Tyylikäs kylpyhuone, inspiraatiota ja kuvia

Tyylikäs kylpyhuone, inspiraatiota ja kuvia

Tyylikäs kylpyhuone huokuu persoonallista otetta ja kertoo selkeästi, että kyseessä on sinun kotisi. Juuri tästä on kyse tämän päivän sisustustrendeissä ylipäätään, yksilöllisyys saa näkyä. Niinpä päätimme jakaa kanssanne muutamia inspiroivia kuvia tyylikkäästi sisustetuista kylpyhuoneista.

Mielestämme pattereita ja muita lämmitysratkaisuja ei kannata jättää sisustuksenkaan kannalta liian vähälle huomiolle. Siksi haluamme kehittää tuotteita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja soveltuvat niin moderniin kuin klassiseen makuun. Kyse ei ole siis pelkästään tekniikasta ja toiminnallisuuksista, vaikka ne tärkeitä ovatkin. Näiden lisäksi haluamme antaa sinulle mahdollisuuden valita tuotteita, jotka sopivat myös tyylin, muotoilun ja värien osalta juuri sinun persoonallisuuteesi ja kotisi sisustukseen. Valinnan mahdollisuuksia onkin enemmän kuin yleensä luullaan ja otamme toki mielellään vastaan myös vinkkejä ja ideoita asiakkailtamme.

Tyylikäs kylpyhuone tarvitsee myös tyylikkäitä yksityiskohtia.
Tyylikäs kylpyhuone tarvitsee myös tyylikkäitä yksityiskohtia. Purmon Muria Ti vangitsee katseen kaarillaan ja tarjoaa runsaasti tilaa pyyheliinojen ripustamista varten. Se on tilankäytöltään varsin tehokas, sillä sitä voi myös kääntää 180 astetta.
Musta pyyhekuivain Java
Musta pyyhekuivain Purmo Java on tilava ja tyylikäs ratkaisu. Huolellisesti harkittu muotoilu antaa tilaa koko perheen pyyhkeille, ja teho riittää sekä kuivaamiseen että lämmitykseen.

 

Designpatterit ovat arjen luksusta – tyylikkäitä kylpyhuoneita kuvina

Patterit eivät ole pelkästään välttämättömyys, vaan ne voivat myös tarjota hyvinvointia ja mukavuutta. Ja design onkin niissä vähintään yhtä tärkeää kuin toiminnallisuus. Suositko moderneja puhtaita linjoja vai klassista muotoilua? Valikoimissamme on erityylisiä pyyhekuivaimia niin kylpyhuoneisiin kuin wc-tiloihin ja huolella valittu lämmitysratkaisu antaakin arkeen tyyliä ja hieman luksusta. Vakiona Purmon vesikiertoisissa pyyhekuivaimissa on värinä joko kromi tai kiiltäväpintainen valkea, mutta halutessaan niihin voi valita mieleisensä värin jopa 72 vaihtoehdosta. Myös sähköisiin pyyhekuivaimiin voi vakiovärien lisäksi valita mieleisensä useista erikoisväreistä.

Purmon pyyhekuivaimia löydät jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Pyyhekuivain on myös helppo tilata suoraan verkkokaupasta, mikäli malli on tiedossa.

Bandai IR pyyhekuivain Purmolta.
Bandai IR sähköpyyhekuivain Purmolta.
Tyylikäs kylpyhuone, jossa pyyhekuivaimena Purmo Leros.
Tyylikäs kylpyhuone, jossa pyyhekuivaimena Purmo Leros (värinä valkoinen RAL 9016).

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply