Innostava sisustus pyyhekuivaimilla

Innostava sisustus pyyhekuivaimilla

Innostava sisustus sekä toimiva ja mukava asumismukavuus saavat yhä enemmän huomiota joka puolella kotia – myös kylpyhuoneessa. Pyyhekuivaimia on saatavilla eri muotoisia ja kokoisia ja ne luovuttavat miellyttävää lämpöä koko kylpyhuoneeseen korkean lämmöntuoton ansiosta.

Kaikki Purmon pyyhekuivaimet saavat kaksinkertaisen pintakäsittelyn kestääkseen kosteutta ja useat mallit tuottavat riittävästi lämpöä lämmittämään koko kylpyhuoneen. Halusitpa modernin tai klassisen pyyhekuivaimen muotoilun, sähköisen tai vesikiertoisen mallin, kaikki takaavat mukavamman sisäympäristön ja luksuksen tunteen aamusta iltaan.

Innostava sisustus designpattereilla

Pyyhekuivaimet ovat vain yksi tapa löytää oikea tie parempaan lämmitykseen. Yleisesti meidän pitäisi päästä pois harmaista ja tylsistä lämmitysratkaisuista ja sen sijaan seurata trendiä myös näiden kanssa. Viime vuosikymmeninä lattialämmitys on ottanut paljon sijaa radiaattoreista; toki lattialämmitys on erinomainen valinta monissa tapauksissa ja se on tärkeä osa lämmityskokonaisuutta. Mutta se ei ole ainoa ratkaisu. Patterit ovat edelleen tunnetuin ja eniten käytetty lämmitysratkaisu maailmassa.

Usein kuullaan, että patteri on ruma ja tilaavievä ratkaisu. Varmasti on olemassa rumia pattereita, mutta vielä rumempia ovat usein putkistoratkaisut. On aika alkaa miettiä lämpöratkaisua ja näin ollen radiaattoreiden valintaa. Kyseessä eivät ole vain ne tuotteet, jotka löytyvät tukkureiden hyllystä, eikä kyseessä ole vain oikean lämpötilan ja tehon löytäminen. Yhtä tärkeää on estetiikka, toiminta, laatu ja väri inspiroivassa sisustuksessa. Päätä itse pattereiden valinnasta. Älä anna päätöksen olla vain käytännöllinen päätös, jos sisustus on sinulle tärkeää. Purmo lämmittimille myönnetään 10 vuoden takuu, ja ne kestävät usein huomattavasti pidemmän aikaa. Tee oma valintasi.

Designradiaattori Purmo Paros kirkkaanpunaisena
Designradiaattori Purmo Paros kirkkaanpunaisena
Inspiroiva sisustus - Purmo Plan kylpyhuoneessa
Inspiroiva sisustus – Purmo Plan kylpyhuoneessa

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply