Kylpyhuoneremontti – 5 tärkeää asiaa

Kylpyhuoneremontti – 5 tärkeää asiaa

Kylpyhuoneremontissa on erityisen tärkeää ottaa huomioon lämmitys ja ilmanvaihto. Kokosimme viisi asiaa jotka kannattaa suunnitella ennen työn aloittamista.

Vaihda myös patterit kylpyhuoneremontin yhteydessä

Vanhoissa kylpyhuoneissa lämpöpatterit on yleensä sijoitettu seinälle. Usein myös remontoiduissa kylpyhuoneissa kaikki muu on uutta, mutta vanha patteri on jätetty paikoilleen. Patteri voidaan kuitenkin vaihtaa helposti pyyhekuivaimeen tai uuteen lämpöpatteriin. Pyydä asentajalta samalla uutta tyylikästä putkistoa, ettei puoli seinää näytä putkista tehdyltä taideteokselta.

Be om en snygg rördragning vid renovering av badrum - den kommer inte av sig själv.
Pyydä myös tyylikästä putkistoa kylpyhuoneremontin yhteydessä, koska sitä ei yleensä uusita pyytämättä.

Lattialämmitys on hyvä ratkaisu märkätiloissa

Lattialämmitys ei ole niin tarpeen pienessä wc:ssä, jossa ei ole suihkua tai kylpyammetta, mutta märkätiloissa sillä on tärkeä tehtävä. Lattialämmitys kuivattaa märän lattian ja pitää sen raikkaana ja siistinä. Lattia saattaa myös ilman lämmitystä tuntua kylmältä paljasta jalkaa vasten.

Yhdistä lattialämmitykseen pyyhekuivain

Lattialämmitys voidaan myös yhdistää pyyhekuivaimeen kylpyhuoneremontin yhteydessä. Malleja on saatavana vesikiertoisiin ja sähköllä toimiviin järjestelmiin. Jos haluat käyttää lattialämmitystä päälämmönlähteenä, niin valitse pyyhekuivaimeksi pienempi krominen. Krominen kuivain lämmittää huonetta vähemmän kuin maalattu, mutta sen pinta lämpenee hyvin ja pyyhkeet kuivuvat nopeasti.

Muista ilmanvaihto

Toimiva ilmanvaihto on kylpyhuoneessa yhtä tärkeä kuin toimiva lämmitys. Pyydä asentajaa tarkistamaan kuinka ilmanvaihto toimii ja tekemään ehdotuksia sen parantamiseksi. Monissa vanhoissa taloissa ainoa ilmanvaihtosysteemi on ikkunan avaaminen.

Valitse kylpyhuoneremontissa tyylikkäitä ratkaisuja

Kylpyhuoneen lämmitysratkaisuja on monenlaisia. Inspiroidu erilaisten pattereiden muodoista ja väreistä ja valitse omasi yli 70 sävyn joukosta. Jälleenmyyjät auttavat mielellään lämmitysratkaisun valinnassa.

Bandai IR elhanddukstork från LVI
Bandai IR on Purmon sähköinen pyyhekuivain.

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply