Matalalämpöradiaattori Belize E2 remonttikohteeseen

Matalalämpöradiaattori Belize E2 remonttikohteeseen

Porvoossa asuva Juha Sonck hankki uudet matalalämpöradiaattorit Belize E2:set vanhan hirsitalon remontin yhteydessä. Tarkoitus oli asentaa Purmon sileäpintaiset Plan Compact -radiaattorit, mutta nähtyään uudet Belize E2 -matalalämpöradiaattorit Purmon nettisivuilta Juha päätti hankkia Belize E2:set niiden tilalle.

Energiansäästö matalalämpöradiaattori Belize E2 avulla

– Käytämme ilma-vesilämpöpumppua (Tehowatti Air), joka tuottaa matalalämpöistä vettä edullisesti, ja halusimme säästää energiaa uusien radiaattoreiden asentamisen avulla, kertoo Juha.

Useimmat lämmöntuotantojärjestelmät hyötyvät matalista veden lämpötiloista. Uusi matalalämpöradiaattori  Belize E2 on suunniteltu toimimaan tehokkaasti matalalämpöjärjestelmässä. Innovatiivinen E2-tekniikka perustuu siihen, että ohjaus vaihtuu automaattisesti staattisen ja dynaamisen käytön välillä tarpeen mukaan.

Staattinen toiminto tarkoittaa sitä, että matalalämpöradiaattori Belize E2 toimii kuin perinteinen radiaattori, kun taas E2-tekniikka takaa sen, että sisäänrakennetut puhaltimet aktivoituvat tarvittaessa. Tällöin lämmönluovutus paranee huomattavasti. Belize E2 on energiatehokas, ja se lämmittää sisäilman ihanteelliseen lämpötilaan tuottamalla sekä lämpöenergiaa että puhallinlämpöä. Radiaattori vaihtaa automaattisesti eri toimintoihin, ja antaa tarvittaessa nopeasti lämpöä.

Sisäänrakennetut puhaltimet toimivat äänettömästi ja ne lisäävät radiaattorin suorituskykyä jopa 80 prosentilla. Belize E2 on täydellinen ratkaisu omakotitaloihin, uusiin asuintiloihin ja remonttikohteisiin. E2 on tyylikkään moderni valinta matalalämpöjärjestelmiin. Tuotteen hinta on alkaen 380 euroa.

Matalalämpöradiaattori Belize E2:n vakioväri on valkoinen RAL 9016. Belize on saatavissa myös mustana (lisähinnallinen).

Toimitus ja sisäilman parantaminen

– Belize E2 -radiaattoreiden toimitus sujui hyvin ja asennus on ollut vaiheittaista. Ilmeisesti putkiurakoitsijalla on monta työmaata yhtä aikaa, kertoo Juha.
– Ja talo on varsin mukavan tasalämpöinen. Ennen lämmitimme pääasiassa takoilla ja sähköpattereilla, jolloin keskellä oli kuuma ja seinustalla viileää. Belizen ilmavirtaustoiminto tasoittaa vanhan talon lämpöä myös seinustoilla. Vaimoni sanoo, ettei meillä ole vielä ikinä ollut näin tasaista ja mukavaa lämpöä, hymyilee Juha.
Belizen ilmavirtaustoiminto tasoittaa vanhan talon lämpöä myös seinustoilla.

 

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply