Sisustusvinkit lastenhuoneeseen

Sisustusvinkit lastenhuoneeseen

Sisustusvinkit lastenhuoneeseen saattavat toisinaan tulla tarpeesen, sillä lasten omien huoneiden sisustaminen ei aina ole helppo tehtävä. Tähän voi olla syynä vaikkapa se, että se mitä lapsi sanoo, voi olla ihan muuta verrattuna siihen, miten aikuinen asian ymmärtää. Niinpä lopputuloskin voi jäädä kauaksi lapsen toivomasta satumaisen ihanasta sisustuksesta. Yksi hyvä tapa koota sisustusvinkit lastenhuoneeseen on antaa luovuuden lentää ja organisoida työpaja perheen kesken. Näin lapsen mielipiteitä voi saada toiseen ja kenties helpommin ymmärrettävään muotoon. Seuraava askarruttava asia on toki miten saada nämä sisustusvinkit luovalla tavalla mukaan lastenhuoneen sisustukseen. Juuri tämä onkin haastavaa monelle suunnittelijalle.

Studio Äppel Päppel tekee juuri tällä tavalla. He aloittavat ideoiden työstämisen paperilla ja kehittävät tuotteita joissa leikkimeilisyys läpi. Tavoite onkin tehdä pitkän käyttöajan tuotteita, jotka soveltuvat sekä lastenhuoneeseen että myöhemmin myös muualle kotiin. Tästä syntyi myös idea haastaa Studio Äppel Päppel suunnittelemaan Purmolle oma kuviointi patteriin.

-Muotoilemme leikkimielisiä tuotteita lapsille, pidämme luovia työpajoja ja teemme suunnittelutehtäviä seinämaalauksista graafiseen suunnitteluun, kertovat Frida Nilsson ja Erika Lindmark, designduo joka johtaa Studio Äppel Päppelia Göteborgissa.

Studio Äppel Päppelin moodboard ja alustavat sisustusvinkit lastenhuoneeseen
Studio Äppel Päppelin moodboard ja alustavat sisustusvinkit lastenhuoneeseen

Sisustusvinkit lastenhuoneeseen pattereiden avulla

Se, että patterikin voisi olla osa lastenhuoneen sisustusta ei ollut juolahtanut designduon mieleen aikaisemmin.

-Olemme kyllä sitä mieltä, että patterit ovat tärkeässä roolissa kodeissa, niihin ei aina vain kiinnitä kovinkaan paljon huomiota, sanoo Frida.

Cleverheating tekee yhteistyötä Studio Äppel Päppelin kanssa tarjotakseen inspiraatiota remontoijille ja talonrakentajille, jotta nämäkin heräisivät ottamaan patterit mukaan kodin ilmettä suunniteltaessa.

-#Purmoart:in avulla halutaan kiinnittää ihmisten huomio pattereihin. Niiden ei tarvitse aina olla valkoisia ja vaakasuoria, kertoo Purmon Mia Högkvist.

Patteri on mahdollista hankkia monissa eri väreissä ja joko pystysuora tai vaakasuoramalli, paneeliradiaattori tai jaeradiaattori. Mutta, että maalaisi suoraan patterin pintaan, sitä Purmolla ei välttämättä suositella.

-Värinhän täytyy pysyä samanlaisena eri lämpötiloissa ja sen voimme varmistaa ainoastaan tehdasmaalauksella, mutta moni toki maalaa omalla vastuulla, sanoo Mia.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply