Purmon modernit radiaattorit korjausrakentamiseen

Purmon modernit radiaattorit korjausrakentamiseen

Modernit paneeliradiaattorit sopivat hyvin korjausrakentamiseen ja esimerkiksi järjestelmiin, joissa on otettu käyttöön lämpöpumppu uutena lämmönlähteenä. Tämä ei ole yleisesti tiedossa ja monet väittävät, että lattialämmitys on ainoa ja paras vaihtoehto matalalämpöjärjestelmälle. Se on kuitenkin myytti, sillä oikeasti radiaattorit toimivat ihanteellisesti matalalämpöjärjestelmien kanssa. Radiaattorissa vettä on suhteellisen vähän ja sen lämmityspinta on suuri. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät siitä nopeasti reagoivan ja energiaystävällisen.

Modernit paneeliradiaattorit matalalämpöjärjestelmässä

Radiaattorit matalaläpöjärjestelmissä on kaikkein lämpö- ja kustannustehokkain tapa saavuttaa ja ylläpitää huoneen optimaalinen lämpötila helposti ja nopeasti. Purmon radiaattoreita voidaan käyttää millä tahansa lämpötilalla, mutta ne soveltuvat parhaiten mataliin lämpötiloihin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että matalalämpö-radiaattorit lämmittävät sisäilman ihanteelliseen lämpötilaan aivan yhtä tehokkaasti kuin perinteiset radiaattorit. Lisäksi ne ovat taloudellisempia, koska ne tarvitsevat vähemmän energiaa halutun lämpötilan saavuttamiseen ja ylläpitämiseen.

Modernit paneeliradiaattorit ovat myös tyylikkäitä

Purmo Plan Ventil Compact ja Ramo Ventil Compact ovat nykyaikaisia paneeliradiaattoreita joissa on tasainen etupaneeli. Plan -malli on täysin sileä, kun taas Ramo:ssa on vaakaviivoja etupaneelissa. Molemmat sopivat matalaan lämpötilaan ja ovat ihanteellisia korjausrakentamisessa. Ne voidaan varustaa myös erilaisilla lisävarusteilla jotka helpottavat asennusta. Esimerkiksi liitäntäventtiilo Reno on tarkoitettu pinta-asennukseen, jossa putket jäävät näkyville. Reno sopii käytettäväksi kaikkien integroidulla venttiilirakenteella varustettujen radiaattorien ja konvektorien kanssa. Käyttökohteet ovat sekä uudisrakentamisessa että erityisesti korjausrakentamisessa. Liitäntäventtiili Reno antaa merkittävän hyödyn asentamisen nopeudessa ja putkituksen vaatimassa tilankäytössä. Reno liitäntäventtiili on patenttisuojattu.

 

Purmon modernit radiaattorit on tarkoitettu suljettuihin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin eli sellaisiin järjestelmiin joihin hapen pääsy on estetty.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply