Patterit sisustuselementteinä

Patterit sisustuselementteinä

Kodin sisustuselementteinä käytetään kaikenlaista tapeteista verhoihin ja huonekaluista koriste-esineisiin, mutta patterit sisustuselementteinä ei taida olla se yleisin valinta. Purmon luoma #purmoart-konsepti pyrkii uudistamaan käsityksen pattereista: nekin voivat olla kodin sisustuselementtejä. Studio Äppel Päppel nostaa patterin sisustuselementin asemaan ja on suunnitellut sileän design-patterin lastenhuoneen taideteokseksi.

Mistä saitte inspiraation aiheeseenne?

”Saimme Purmolta tehtävän suunnitella aiheen lastenhuoneeseen, joten meitä ovat inspiroineet lasten löytämisen ilo ja mahtava mielikuvitus. Halusimme luoda aiheen, jossa on paljon löydettävää ja joka mahdollistaa erilaiset tulkinnat. Mielikuvitusmaiseman leikkisien hahmojen ja muotojen keskellä katsoja voi rakentaa oman kertomuksensa sen perusteella, mitä näkee kuvassa”, kertovat Frida Nilsson ja Erika Lindmark, jotka työskentelevät göteborgilaisessa Studio Äppel Päppelissä.

Patterit sisustuselementteinä
Studio Äppel Päppel tekee patterista taideteoksen leikkisien yksityiskohtien avulla.

Mikä teitä kiinnostaa kodinsisustuksessa ja sisustuselementeissä?

”Pidämme leikkisistä ja persoonallisista tavaroista – kaikenlaisista vanhoista perintökaluista kirpparilöytöihin ja moderneihin esineisiin. On jännittävää, kuinka ympärillemme valitsemistamme esineistä muotoutuu kertomus ja rakentuu koti, joka kertoo jotakin siellä asuvasta ihmisestä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply