Säästä energiaa sähköpattereilla (öljytäytteisillä)

Säästä energiaa sähköpattereilla (öljytäytteisillä)

Säästä energiaa sähköpattereilla? Saattaa kuulostaa aluksi oudolta, mutta vaihtamalla vanhat sähköpatterit uusiin ja moderneilla toiminnolla varustettuihin öjjytäytteisiin sähköpattereihin voi tosiaan olla suuri merkitys energiankulutukseen. Ja vaikka vesikiertoinen järjestelmä on monissa tapauksissa kannattavampi pitkällä aikavälillä, ei ole aina tarkoituksenmukaista siirtyä vesikiertoon.

Pohjoisen ilmastossa sijaitsevan, normaalisti eristetyn keskivertotalon, jonka sisäkaton korkeus on 2,40–2,50 metriä, tehontarve on noin 70–75 W lattianeliömetriä kohden. Laskeaksesi, kuinka paljon tehoa tarvitaan muilla sisäkaton korkeuksilla, voit laskea tehontarpeen siten, että jokaista kuutiometriä kohden tarvitaan 30 W:n teho.

Lattialämmön optimaalisen toiminnan takaamiseksi voi olla tietyissä tapauksissa edullista, jos bruttoteho on 100 W/m².  Laskelma koskee taloja pohjoisessa ilmastossa, mutta voi vaihdella talon standardeista riippuen. Lisätietoa sähkönkäytöstä muiden ilmastovyöhykkeiden taloissa saat ottamalla yhteyttä paikalliseen sähköasentajaan tai energiakonsulttiin.

Moderneilla termostaateilla voit säästää energiaa ja leikata kustannuksia

Purmon sähkötermostaatit tuottavat nopeasti ja tehokkaasti haluamasi sisälämpötilan. Niillä voit myös tilanteesta riippuen säästää jopa 20 prosenttia energiakustannuksissa. Säästä lisää energiaa ohjausjärjestelmillä, joilla ohjataan ympäristöystävällisellä kasviöljyllä täytettyjä sähköpattereita.

TempCo-ohjausjärjestelmä on helppo asentaa ja sitä on helppo ohjata tekstiviesteillä. Saat tekstiviestin yli kolmen minuutin pituisten virtakatkosten yhteydessä, kun lämpötila talossa laskee tai kun varashälytin laukeaa. TempCo-ohjausjärjestelmällä säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä. Vaihda vanhat sähköpatterit nyt, niin säästät paitsi energiaa, myös ympäristöä!

Säästä energiaa sähköpattereilla

Purmon uudella Touch E3-ohjausjärjestelmällä on helppo ohjata Yali Digital-, Yali Parada- ja Yali Ramo -pattereita. Touch E3 auttaa pienentämään lämmityskustannuksia, kun kodin lämmitystä voi ohjata helposti. Touch E3 -ohjausjärjestelmässä on nyt lisähienoutena mahdollisuus tarkkailla jokaisen huoneen/vyöhykkeen energiankäyttöä. CleverTouch-sovelluksella sisälämpötilaa voi nostaa ja laskea käteveästi älypuhelimella.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply