Fiksu patteritermostaatti sähkölämmitykseen

Fiksu patteritermostaatti sähkölämmitykseen

Mukava sisälämpötila ilman tarvetta säätää termostaatteja jatkuvasti on tärkeää, jotta viihtyisimme huoneessa. Huoneen lämmitys voi olla epätasaista ja aiheuttaa tarpeettomia energiakustannuksia, jos säädät termostaatteja jatkuvasti tai toisinaan jopa tuuletat siksi, että sisällä on yhtäkkiä liian lämmintä. Onneksi nykyään on mahdollista asentaa fiksu patteritermostaatti, jonka avulla huoneen lämpötila tuntuu aina miellyttävältä.

Yali-valikoimassa on Purmon öljytäytteisiä sähköpattereita. Yali-patterissa on fiksu patteritermostaatti ja näkyvä lämpötilaindikaattori, ja moderni ulkomuoto yhdistyy siinä uusimpaan tekniikkaan. Sähköpatterit paitsi toimivat 0,2 °C:n tarkkuudella, ovat myös hiljaisia ja hajuttomia sekä lämmittävät kodin nopeasti ja mukavasti juuri silloin kun sitä tarvitaan.

On tärkeää, että patteritermostaatilla pystytään mittaamaan huoneen todellinen lämpötila. Siksi huonetermostaatti kannattaa sijoittaa sopivaan paikkaan, kuten esimerkiksi sisäseinällä vähän lattian yläpuolelle. Kun haluat mitata tarkan lämpötilan vähän matkan päässä Purmo-sähköpatterista, voit tehdä tämän lisävarusteena myytävällä Yali Remote -kaukosäätimellä jopa 15 metrin päässä sähköpatterista. Yali Remote -kaukosäätimellä voit nostaa ja laskea lämpötilaa helposti.

Huonelämpötilan manuaalinen säätäminen koko ajan ei säästä suurta määrää energiaa. Säädä sen sijasta patteritermostaattisi sisäänrakennetun viikkoaikataulun mukaiseksi ja anna sen säätää huonelämpötila automaattisesti. Viikkoaikataulua voi mukauttaa esimerkiksi niin, että lämpötila on talossa alhaisempi yöllä ja poissa ollessasi. Jos matkustat pois pidemmäksi aikaa, voit alentaa lämpötilaa juuri tämän jakson ajaksi. Touch E3-ohjausjärjestelmän (yllä olevassa kuvassa) avulla ohjaat helposti Yali Digital-, Yali Parada– ja Yali Ramo -pattereita jopa etäältä. CleverTouch-sovelluksen avulla voit nostaa ja laskea sisälämpötilaa suoraan älypuhelimeltasi.

Pyydä tarjous lähimmältä Elfin-sähköurakoitsijaltasi

Fiksu patteritermostaatti, jossa on kahdeksan eri toimintatilaa

Purmo Yali -pattereissa on mm. seuraavat toimintatilat:

 1. MUKAVUUSTILA
  Tilaa käytetään normaalikäytössä. Oletusarvo: 19,0 °C.
 2. ALENNETTU LÄMPÖTILA
  Tilaa käytetään yöllä tai kun talo on tyhjänä muutaman tunnin tai pidempään. Oletusarvo: 15,5 °C automaattisessa tilassa
 3. AUTOMAATTINEN TILA
  Tila on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä ohjausyksikön kanssa. Jos ohjausyksikköä ei käytetä, sähköpatteria käytetään mukavuustilan asetusten mukaisesti, ja näkyvissä ovat seuraavat tiedot. Oletusarvo: 19,0 °C.
 4. PAKKASSUOJAUS
  Tila on tarkoitettu käytettäväksi silloin kun talo on tyhjänä pidempään. Oletusarvo: 7,0 °C.
 5. EI KÄYTÖSSÄ
  Tässä tilassa sähköpatteri ei ole käytössä. Näytöllä ei näy mitään. Muista, että putket voivat jäätyä, jos lämmitys on katkaistu kokonaan. Tuotteen ja kiinteistön suojaamiseksi suositellaan, että pakkassuojaa käytetään silloin kun ulkona on erittäin kylmä.
 6. AJASTINTOIMINTO
  Ajastimen avulla ohjelmoidut asetukset (lämpötila ja käyttötila) voidaan ohittaa tietyn ajan kuluessa. Tämä aika alkaa, kun ajastintoiminto aktivoidaan.
 7. ETUPANEELIN LÄMPÖTILARAJOITUS
  Tehoasetuksia voidaan käyttää rajoittamaan etuelementin antotehoa ja sen myötä etupaneelin pintalämpötilaa. Esimerkiksi teholtaan 1000 W:n yksipaneelinen sähköpatteri tuottaa maksimaalisessa 75°C:n ulkolämpötilassa enimmäistehon 700 W. Teholtaan 1000 W:n kaksipaneelinen sähköpatteri tuottaa 60 °C:n maksimaalisessa ulkolämpötilassa enimmäistehon 800 W. Muista tämä, kun valitset paneelien lukumäärää ja tyyppiä kompensoimaan laskettuja lämpöhävikkejä.
 8. AVOIN IKKUNA
  Yali-patterissa on toiminto, jota käytettäessä patteri lopettaa lämmittämisen silloin kun huonelämpötila laskee rajusti, esimerkiksi ikkunan ollessa auki. Jos lämpötila laskee nopeasti yli 5 °C 30 minuutin aikana, Yali Digital-, Yali Parada-, ja Yali Ramo -patterin termostaatti toimii ikään kuin ikkuna olisi auki. Toisin sanoen termostaatti sammuu siksi aikaa, kunnes lämpötila saavuttaa esiohjelmoidun minimitason, minkä jälkeen se jatkaa toimintaansa ikään kuin ikkuna olisi suljettu. Toiminto siis kytkee sähköpatterin valinnaisesta aktiivisesta tilasta ”Pakkassuojaus”-tilaan, jos järjestelmä tunnistaa avatun ikkunan. Avoimen ikkunan symboli alkaa vilkkua ja vilkkuu niin pitkään kuin toiminto on käytössä.

 

  

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply