Makuuhuoneen sisustus lämmöstä pitäville

Makuuhuoneen sisustus lämmöstä pitäville

Makuuhuoneen sisustaminen ei ole monimutkaista. Mukava sänky, riittävä lämmitys ja toimiva ilmanvaihto takaavat hyvät yöunet. Klassinen, sileäpintainen paneelipatteri sopii hyvin maalaisromanttiseen tai moderniin huoneeseen. Sileäpintainen patteri lämmittää hyvin ja niitä on saatavana jopa 3 metrin levyisenä ja 200–900 mm pituisena. Jos olet erityisen herkkä pölylle, kannattaa valita hygieeninen patteri. Siitä puuttuu sisäinen konvektiolamelli, joka vähentää lämmön hajaantumista ja se on helppo pyyhkiä puhtaaksi joka puolelta. Hygiene pattereissa kiertää vesi etu-ja takapaneeleissa, eikä niissä ole sivulevyjä tai päällysritilää, joten ne on helppo pyyhkiä pölyrätillä tai -huiskulla puhtaaksi.

Paras paikka patterille on ikkunan alla, mutta makuuhuoneessa patteri voidaan myös asentaa pystysuoran radiaattorimallin. Kos V -mallia saa useissa eri väreissä ja se sulautuu kauniisti osaksi sisustusta. Patterin sulku sijaitsee alareunassa ja siinä on 50 mm:n venttiili putkille, jotka voidaan vetää seinän tai lattian kautta.

Kos V från Purmo passar bra in i ett klassiskt sovrum
Purmon Kos V sopii hyvin klassiseen makuuhuoneeseen ja luonnollisiin väreihin.

 

Makuuhuoneen sisustus öljytäytteisellä sähkölämmittimillä

Sileäpintaisia paneelipattereita saa myös kokonaan sähköisenä. Yali Parada -mallissa on kokonaan sileä etupaneeli, kun taas Yali Ramo -mallissa on sileä etupaneeli vaakaraidoilla.

Yali seriens radiatorer med Mjukvärme 2.0 passar fint vid inredning av sovrum.
Yali -sarjan patterit sopivat hyvin makuuhuoneen sisustukseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply