Kaunis koti värien ja muotojen avulla

Kaunis koti värien ja muotojen avulla

Kaunis koti on Karolina Palmérille ennen kaikkea koti, jossa on runsaasti eri värejä ja muotoja. Karolina on värikäs taiteilija, alun perin Linköpingistä, mutta asunut jo monta vuotta Kungsbackassa Göteborgin eteläpuolella.

– Voin parhaiten maalaustelineeni edessä kellariateljeessani kotona Kungsbackassa. Olen aina ollut kiinnostunut väreistä ja muodoista. Pidän omista projekteista ja haluan levittää iloa sekä koskettaa maalauksillani, kuvituksillani ja malleillani. Haluan tarjota kauniimman arjen – riippumatta siitä, onko kyseessä seinällä oleva taulu, tapetti, tyyny tai tarjotin, Karolina sanoo taiteilijan työstään.

Karolinan maalauksille ja kuvituksille on ominaista värien ja muotojen runsaus. Hän hakee inspiraationsa luonnosta, kaupungeista, laulujen sanoituksista, muotilehdistä, unelmista ja arkielämästä. Karolina aloitti kuvittamisen 90-luvulla ja on kehittänyt taiteellisuuttaan koko elämänsä ajan.

– Olen suorittanut erilaisia taidekursseja sekä opiskellut taidekasvatusta Wiks Folkhögskolassa. Nykyään taidettani on ennen kaikkea suurilla kankailla (akryylimaalauksia) ja värikkäissä käyttöesineissä, kuten esim. Ikean ja Dixien tyynyissä, tarjottimissa ja pöytätableteissa.

Saa itsellesi kaunis koti Karolinan
Karolina luo akryylimaalauksia, kuvioita ja kuvituksia,

 

Kaunis koti voidaan viimeistellä näyttävällä patterilla

Karolinan viimeisin tehtävä oli kuvittaa Purmon olohuoneeseen asennettava patteri. Ja tämä olikin hänelle aivan uusi kokemus.

– Minulle patterista tulee mieleen aina ne vanhat mallit, joiden pinnassa on ”aaltoja”. En edes tiennyt, että nykyään markkinoilla on niin monen tyyppisiä pattereita, mikä oli tosi hauska havainto.

Cleverheating tekee yhteistyötä Karolina Palmérin ja muiden taiteilijoiden kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on inspiroida kunnostajia ja talonrakentajia kokemaan patterit yhtenä kodin monista sisustuselementeistä. Karolinan värikäs muotoilu oli perustana Purmon patterissa, joka oli esillä #purmoart-tapahtumassa Mall of Scadinaviassa Tukholmassa tänä syksynä.

Karolinan muotokieli on ilmaisultaan naivistinen, jolle on tunnusomaista vahvat värit ja ihmiset.
Karolinan muotokieli on ilmaisultaan naivistinen, jolle on tunnusomaista vahvat värit ja ihmiset.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply