Purmo-sähköpatterit – katso suosituimmat!

Purmo-sähköpatterit – katso suosituimmat!

Sähköpattereita ei taideta nykyisin valita kovin tarkkaan harkiten. Joskus on yksinkertaisinta seurata muita. Niinhän me usein toimimme valitessamme perheloman hotelliakin. Ensin suodatamme suosituimmat, sitten halvimmat, palataksemme kenties takaisin suosituimpien pariin. Eiväthän ne voi olla täysin mahdottomia vaihtoehtoja, jos kerran moni muu on valinnut jonkun niistä.

Purmon suosituimmat sähköpatterit ovat Yali Digital ja Yali Comfort. Molemmat ovat standardilaatuisia paneeliradiaattoreita, jotka on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä. Ne täyttävät tarkoituksensa hyvin ja luovuttavat ihanaa ja mukavaa lämpöä. Tukevan tuntuinen lämpöpatteri toimii myös julkisissa tiloissa, kuten kahviloissa tai ravintoloissa. Sähköinen termostaatti reagoi 0,2 asteen tarkkuudella. Korkean tarkkuuden ansiosta sisätilojen lämpötila pysyy vakaana, ja säästät energiaa verrattuna vanhoihin sähköpattereihin, joiden epätarkkuus saattaa olla jopa 6 astetta.

Kaba on suosituin vaihtoehtomme sinulle, joka haluat itsenäisesti sijoitettavan sähköpatterin.

Kaba-sähköpatteri

Pyyhekuivaimista valitaan useimmin Nila tai Athena. Nila toimitetaan varustettuna joko piilotetulla tai näkyvällä liitoksella yksikön oikean tai vasemman laidan alareunassa. Nilassa on joko yksinkertainen virtakatkaisin, säädettävä lämpötilan ohjaus (Nila R) tai ajastintoiminto (Nila Ti). Athena on saatavilla 3 eri muotoiluna, ja se on käännettävissä, joten voit asentaa sen vapaasti oikea- tai vasenkätisesti ja virtakytkin alhaalla tai ylhäällä. Huomaamattoman liitoksen avulla voit kätkeä liitokset tai yhdistää Athenan pistorasiaan mukana tulevalla johdolla. Athena käynnistyy yksinkertaisella katkaisimen painalluksella.

Jos et halua vain mennä massan mukana, voit nykyisin saada myös öljytäytteisiä sähköpattereita, joissa on sileä etupaneeli, sekä retro- ja designlämpöpattereita. Pyyhekuivaimista on olemassa valtava määrä vaihtoehtoja – joko vain pyyhkeiden kuivattamiseen tai samalla koko kylpyhuoneen lämmittämiseen.

Athena-pyyhekuivain

 

 

Vuoden 2017 suosituimmat Purmo-sähköpatterit

Yali Digital

Yali Digital -sähköpatteri

Yali Comfort

Yali Comfort -sähköpatteri

Kaba

Kaba-sähköpatteri

Nila

Nila-pyyhekuivain

Athena

Athena-pyyhekuivain

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply