Vinkkejä olohuoneen sisustukseen

Vinkkejä olohuoneen sisustukseen

Erilaisia vinkkejä olohuoneen sisustukseen on nykyään tarjolla paljon, mutta yleensä yksi asia unohtuu. Nimittäin patterit. Lukuisissa eri väreissä saatavilla olevista pystysuuntaisista pattereista löytyy varmasti sopiva kaikentyyppisiin olohuoneisiin. Patteri kannattaa valita siten, että sopii yhteen jonkin muun selkeästi esillä olevan sisustuksen yksityiskohdan, kuten vaikkapa tuolien, pianon tai tapetin, kanssa. Sisustuspattereista on saatavilla sekä sähkölämmitteisiä että vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään soveltuvia malleja.

Upean violetin sävyn saanut sileäpintainen vesikiertoinen patteri Kos V Purmolta sopii erinomaisesti tämän olohuoneen sisustukseen. Alla olevassa kuvassa puolestaan nähdään Purmon Faro V, joka on myös vesikiertoinen patteri, jonka pintaan kapeat pystysuorat urat tuovat ryhdikästä ilmettä. Sisustuspatterit kytketään alareunasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja putki voidaan vetää seinän sisään tai suoraan alas lattiaan, jolloin liitos jää näkyviin.

Viimeisessä kuvassa nähdään nestetäytteinen sähköpatteri Tamari V, joka ei vaadi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Malli on saatavilla 230 voltin sähköverkkoihin tehon ollessa 1000-2000 W. Vakiovärinä patterissa on valkoinen RAL 9016. Vertaa eroa vanhan patterin ja jykevällä teräsrakenteella varustetun pystysuoran sisustuspatterin välillä. Tamari on yhteensopiva modernien ohjausjärjestelmien Touch E3 ja Tempcon kanssa.

Vinkkejä olohuoneen sisustukseen - Pystysuora musta patteri (Faro).
Vinkkejä olohuoneen sisustukseen – Pystysuora musta patteri (Faro).
Uutta ilmettä kotiin Tamari-sisustuspatterilla.
Uutta ilmettä kotiin Tamari-sisustuspatterilla.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply