Öljytäytteiset lämmittimet – Kuinka löytää sopivat?

Öljytäytteiset lämmittimet – Kuinka löytää sopivat?

Haluaisitko löytää öljytäytteiset lämmittimet, jotka ovat energiatehokkaita ja lisäävät asumismukavuuttasi? Purmolla on tavoitteena kehittää lämmitysratkaisuja, jotka tekevät kodeista ympäri maailmaa niin viihtyisiä kuin mahdollista. Purmo on ollut alan johtava toimija jo 90 vuotta ja sen lämmitysratkaisut ovat kehittyneet aina vain paremmiksi.

Viihtyisä koti öljytäytteisillä lämmittimillä

Purmon öljytäytteiset lämmittimet ylläpitää alhaista pintalämpötilaa ja säteilee miellyttävää, pehmeää lämpöä. Purmon sähköisillä lämmittimillä on monia hyviä puolia, kuten se, ettei niiden pinta kuumene ja niitä voi huoletta koskettaa. Sen lisäksi ne kuivattavat ilmaa vähemmän, eivätkä kierrätä pölyä. Pölyttömyys on erittäin tärkeä asia varsinkin pölyallergiasta kärsivissä perheissä. Patteri ei myöskään polta pölyä, eikä siitä lähde epämiellyttävää hajua. Kaikki nämä ominaisuudet parantavat asumismukavuutta huomattavasti.

Ulkonäöllä ei ole väliä. Vai kuinka…?

Usein koti sisustetaan huolella tyylikkääksi ja sisustusesineet valitaan tarkasti. Mutta entä lämpöpatterit? Pattereita ei koskaan pitäisi joutua piilottamaan huonekalujen taakse. Purmo on ottanut tämän huomioon ja panostaa pattereiden suunnitteluun, että kaikki sen tuotteet olisivat myös esteettisiä sisustuselementtejä. Purmo suunnitteli jo 1970-luvulla Yali-tuotesarjan, josta tuli maailman johtava. Suunnittelijat panostivat kestäviin materiaaleihin ja loivat ajattomasti muotoillun tuotesarjan, joka on siitä lähtien ollut vertailukohtana koko alalle niin laadussa, tekniikassa kuin toiminnoissaankin.

Vuosien saatossa Purmo on kehittänyt tuotesarjaa entisestään ja lisännyt siihen uusia malleja. Yali onkin edelleen ylivoimainen lämmitysratkaisu teknisiltä ominaisuuksiltaan. Tuote on helppokäyttöinen, siinä on tarkat säätöasetukset ja mahdollisuus kauko-ohjaukseen.

Yali Parada
Yali Paradan öljytäytteiset sähköpatterit jäähtyvät nopeasti kun huoneessa on enemmän ihmisiä tai päällä olevia sähkölaitteita.

Maailma on muutakin kuin pattereita

Kaikilla ihmisten tekemisillä on maailmassa vaikutusta pitkällä aikavälillä ja Rettig-konserniin kuuluva Purmo on alusta asti halunnut tehdä hyvää ympäristölle. Sen tuotantoteknologia on nykyaikaista ja käyttää laadukkaita materiaaleja, joista suurin osa voidaan kierrättää. Öljypattereissa käytetään niihin sopivaa biohajoavaa kasviöljyä aina kun mahdollista.

Purmon sähkölämmitysratkaisut voidaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntää vihreää sähköä, kuten tuuli-, vesi- tai aurinkosähköä. Energiatehokkuutta on myös lisätty lämmönohjauksella, jolla lämpöä voidaan helposti alentaa yöllä. Lisäksi öljypatterit reagoivat nopeasti ympäristön lämmönvaihteluihin.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply