Konvektori vesikiertoiseen lämmitykseen

Konvektori vesikiertoiseen lämmitykseen

Riippumatta siitä, uudisrakennatko vai korjausrakennatko, on Purmo Kon konvektori vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään erittäin vankka lämmitysratkaisu. Kon on tyylikäs konvektori, jolla on matala rakennuskorkeus ja hyvä lämmönluovutuskyky. Tyylikkään putkiasennuksen takaamiseksi Kon-konvektorissa on integroitu liitäntäventtiili, joka luo yhdessä venttiilin sisäkkeen ja termostaatin kanssa miellyttävän sisälämpötilan.

Monesti nimittäin nykyajan avoimia tilaratkaisuja suosiva arkkitehtuuri ja suuret ikkunaosat asettavat lämmitykselle erityishaasteita. Kun seinäpintoja on pattereiden asentamiselle vähemmän ja tilassa on suuria lasipintoja, jotka vaativat lämpöä vedon estämiseksi, on vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään tarkoitettu konvektori ihanteellinen ratkaisu.

Kätke konvektori lattiaan

Jos haluat kätketyn ratkaisun, suosittelemme Aquilo-konvektoria – upotettua lattiakonvektoria. Lattiaan upotettavat Aquilo-konvektorit on erikoissuunniteltu asennettaviksi koteloihin lattian sisälle. Konvektorissa on alumiinilamelleilla varustettu kuparinen kierukka, ja se on maalattu mustaksi ja asennettu kaksipuoliseen, sinkittyyn peltikoteloon, joka sekin on maalattu mustaksi sisältä. Yläpuolelta konvektoria suojaa poikittais- tai pitkittäissuuntainen ritilä, joka tilataan erikseen ja valmistetaan valinnaisesta materiaalista valmistajan valikoiman mukaan.

Konvektori vesikiertoiseen järjestelmään voi sisältää myös puhaltimen

Tarjolla on myös Aquilo-malleja. Niissä on lisävarusteina äänettömät keskipakopuhaltimet, jotka on asennettu koteloon konvektorin yhteyteen. Puhaltimien lukumäärä riippuu konvektorin pituudesta, ja ne parantavat ilmankiertoa ja pitävät samalla lämmitystehon korkeampana. Puhaltimet toimivat 12 V:n moottoreilla. Huomaa, että lattiaan upotettavien Aquilo-konvektorien asennuksen saa suorittaa ainoastaan pätevä sähköasentaja voimassaolevien, sovellettavien standardien ja määräysten mukaisesti. Pääkytkennän sähköverkkoon saa tehdä ainoastaan sillä ehdolla, että kaikki kytkennät on suoritettu oikein.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply