Trendivinkki: Upea kupariväriä hohtava radiaattori

Trendivinkki: Upea kupariväriä hohtava radiaattori

Lämmityslaitteet saavat tänä päivänä näkyä. Purmo on tunnettu tyylikkäistä radiaattoreistaan. Uusimmat radiaattorimallit hehkuvat vaikka kupari- ja roosanhohtoisissa sävyissä.

90-luvulla kaikki rakennustekniikka haluttiin piilottaa. Johdot ja putket sijoitettiin kipsiseinien taakse ja lämmitys upotettiin lattian alle tai koteloitiin suojaan katseilta. Tänään toimitaan päinvastoin. Sisustuksesta kiinnostuneet valitsevat kotiin hankittavat elementit estetiikkaa edellä.

Purmon valikoimissa on esimerkiksi pyyhetelineitä, jotka piristävät koko keittiön tai kylpyhuoneen ilmeen. Purmon radiaattorit voidaan sijoittaa joko perinteiseen tapaan ikkunoiden alle estämään vetoisuutta tai kiinnittää pystyyn seinälle. Seinään kiinnitetty radiaattori on tyylikäs elementti ja tilaa säästävä. Se säteilee mukavaa lämpöä ylhäältä alas. Korkealuokkaisten pystymallisten radiaattoreiden sarjassa loistavat upeat roosan- ja kuparinsävyiset pinnat. Ne korostavat kodin rosoisia seinäpintoja tai loft- henkistä teollisuustyyliä ja tuovat lisää luonnetta.

Faro V -radiaattorit on suunniteltu korostamaan huonetilojen korkeutta. Niiden kaunista ulkomuotoa ei todellakaan kannata piilottaa!
Faro V -radiaattorit on suunniteltu korostamaan huonetilojen korkeutta. Niiden kaunista ulkomuotoa ei todellakaan kannata piilottaa!

Radiaattorien mallit kuvissa ovat nimeltään Faro V ja Paros V. Faro V -radiaattorin suorat linjat ja minimalistinen ilme viestivät selkeää estetiikkaa. Faro-sarjan pro loidut etupaneelit korostavat pystylinjoja ja pyöristetyt sivut puolestaan näyttävät huolitelluilta kaikista suunnista. Seinälle ripustettava Paros V taas on muotoiltu edestä sileäksi ja siinä on pehmeän pyöristetyt kulmat.

Faro V:n korkeus on 1800–2100 mm ja leveys 300–750 mm. Suositushinnat valkoisessa vakioväreissä alkaen 397 euroa.
Paros V:n korkeus on 1800–1950 mm ja leveys 530–705 mm. Suositushinnat valkoisessa vakioväreissä alkaen 428 euroa.

Vaihtoehtoina on 72 eri väriä. Lisävärit + 20 %. Radiaattoreita voidaan maalata mittatilauksena erikoisväreillä kuten roosa tai kupari, jolloin mukaan lisätään lisämaksu erikoisväristä.

Purmo jälleenmyyjät >>

Aiheeseen liittyvät tuotteet

[vivafbcomment width="100%" num="6" scheme="light"]

Leave a reply